Πριν λίγες ημέρες ο σύζυγος της Chiara Ferragni, Fedez, αποκάλυψε σε μια σειρά από insta stories πως αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο διάσημος Ιταλός ράπερ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ο στενός οικογενειακός κύκλος της Ferragni ευχόταν περαστικά.

Ένα μυστήριο πλανιόταν στον αέρα, με τον Fedez να το λύνει σήμερα με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, λέγοντας πως το πρόβλημα υγείας ήταν ένας όγκος στο πάγκρεας. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω ένα σπάνιο είδος νευροενδοκρινικού όγκου στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν τους προλάβεις, δεν είναι ευχάριστο να συγκατοικεί στο σώμα σου. Γι’αυτό το λόγο χρειάστηκε να υποβληθώ σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τμήματος του πάγκρεας (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Kendall Jenner: «Πείραξε» το πρόσωπό της και οι θαυμαστές της την δίκασαν

Tinder: Άνδρας από την Αυστραλία εξαπάτησε μια γυναίκα παριστάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό