Εκτός από Instagrammer και Youtuber πλέον μπορείς να γίνεις και TikToker, αν θέλεις να βγάζεις λεφτά με το τσουβάλι. Για πολλούς το TikTok είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Το Forbes ανακοίνωσε λοιπόν τους 7 TikTokers με τις μεγαλύτερες κερδοφορίες.  Συγκεκριμένα, αναφέρει πόσα έβγαλε ο καθένας μόνο τον περασμένο χρόνο.

Οι νέες πλατφόρμες δίνουν ακραία δημοσιότητα και αναδεικνύουν σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα νέο άτομο. Λοιπόν η παρακάτω λίστα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι κάνετε λάθος στη ζωή σας. Ίσως σας πείσει να ανοίξετε λογαριασμό στο TikTok. Άλλωστε η πλατφόρμα της «καραντίνας» έχει γίνει πλέον πιο δημοφιλής και από την Google.Ποτέ δεν είναι αργά!

Όλοι είναι κάτω των 25 ετών και έβγαλαν συλλογικά 55,5 εκατομμύρια δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους να προέρχεται από χορηγούμενο περιεχόμενο. Το χορηγούμενο μπορεί να κοστίσει μεταξύ 100.000 $ έως 500.000 $ ανά ανάρτηση και συχνά προέρχεται εταιρείες όπως η Amazon, η Prada και η Dunkin Donuts.

Οι περισσότεροι από τους έχουν πάρει μέρος σε ταινίες και σειρές, παραστάσεις, ενώ άλλοι δημιούργησαν τις δικές τους εταιρείες παραγωγής. Έτσι, έχουν αυξήσει περισσότερο το εισόδημά τους.

Ποιοι TikTokers μπήκαν στη λίστα

Στην κορυφή της λίστας του Forbes ήταν η Charli D’Amelio, που έβγαλε πάνω από 17,5 εκατομμύρια δολάρια από την εφαρμογή και άλλες πηγές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η σειράς της Hulu, της αδερφής της Dixie, «The D’Amelio Show», που είναι αφιερωμένη στη ζωή τους. Έξτρα πηγή εισοδήματος αποτελεί η μάρκα ρούχων «Social Tourist» και η εκπομπής Snap «Charli. Vs. Dixie».

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται βέβαια η μεγαλύτερη αδερφή της Dixie D’Amelio, με 10 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από το TikTok, γράφει δική της μουσική. Τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε στο Jingle Ball iHeartRadio του μαζί με BTS, Ed Sheeran και Lil Nas X.

https://www.youtube.com/watch?v=Oq10yNlr_pQ&t=64s

Στην τρίτη θέση στη λίστα βλέπουμε την Addison Rae, με κέρδη 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μόνο τον περασμένο χρόνο, η 21χρονη πρωταγωνίστησε και στην πρώτη της ταινία «He’s All That», και υπέγραψε συμβόλαιο για μελλοντικές ταινίες με το Netflix.

@addisonre♬ if you use this sound your hot – ギャビー

Την τέταρτη θέση μοιράστηκαν δύο TikTokers που κέρδισαν 5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας. Αυτοί είναι οι Bella Poarch και Josh Richards. Εκτός από τα κέρδη του TikTok, η Bella υπέγραψε με τη Warner Records και κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “Build A B-tch”. Αυτό έγινε Νο. 1 στα charts του  Billboard, ενώ ο Josh ξεκίνησε πολλές επιχειρήσεις. Μια από αυτές είναι ένα podcast, το BFFs, με τον δημιουργό του Barstool Sports, Dave Portnoy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Poarch (@bellapoarch)

Οι Kris Collins και Avani Gregg φιγουράρουν στην 5η θέση, αφού κέρδισαν πάνω από 4,75 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τα βίντεό τους. Ενώ η Kris επέκτεινε την παραγωγή βίντεο στο YouTube, η Avani κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της, «Backstory: My Life So Far».