Αν έχετε την ελάχιστη ιδέα από σκάκι, θα γνωρίζετε πως η Βασίλισσα δεν είναι ποτέ το πιόνι της πρώτης κίνησης. Κάποιοι πολύ γνώστες μπορεί να την κουνήσουν στα πρώτα 4-5 πιόνια και να πάνε για κανένα Γκαμπί. Αλλά συνήθως η Βασίλισσα μιλάει τελευταία. Ή όχι και τόσο συνήθως. Εν πάση περιπτώσει, το αφήγημα μας βολεύεται με το συνήθως, γιατί η Ελένη Φουρέιρα είναι μια queen. Και ως τέτοια έκανε τελευταία την κίνηση της στο Instagram σε ανάρτηση σχετική με τη χιονοθύελλα.

Καθόταν υπομονετικά πίσω απ΄όλους και περίμενε να δει τις κινήσεις-αναρτήσεις τους. Γιατί μια Φουρέιρα δεν γίνεται ποτέ να έρθει δεύτερη. Κι έτσι έγινε. Η Ελένη έκανε μια ανάρτηση που θα τη ζηλεύουν μέχρι και οι Kardashian ή άλλα τόσο μεγάλα ονόματα στο εξωτερικό που επιδίδονται σε τόσο extreme καταστάσεις.

Στο σπίτι της στη Βούλα, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μια καρέκλα στην ταράτσα της, έβαλε ένα μπουρνούζι και μια πετσέτα στο κεφάλι, έβαλε τις γόβες της και απλά άραξε. Πάντοτε με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και γυαλιά ηλίου. Γιατί έτσι είναι οι ντίβες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Βλέποντας την πάντως, δε γίνεται να μην αναρωτηθούμε πώς κατάφερε να μην της τρέχει η μύτη. Σε μας μια φορά θα είχε σχηματιστεί οροφή σπηλαίου σε τέτοια κατάσταση.