Λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο, προπονητής της Ιταλίας, αποβάλλεται από το ματς απέναντι στη Σερβία έχοντας δεχτεί δεύτερη τεχνική ποινή. Δεν διαμαρτύρεται. Αναγνωρίζει πως ήρθε η στιγμή να αποχωρίσει. Εκείνη τη στιγμή η Ιταλία χάνει με 5 πόντους και σκέφτεται ότι ήρθε η στιγμή να κάνει μια έξοδο μεγάλη που τραγουδούσε και ο Σφακιανάκης. Και την κάνει. Όταν όμως τελικά κερδίζει, σεληνιάζεται και την πληρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Κάπου εδώ θα έβγαινε κανονικά ο Ηλίας Μπόγδανος να πει «Τι παράσταση έδωσες πάλι», γιατί ο Ποτζέκο έχει κάνει το Eurobasket ολίγον τι από Survivor.

Κατά την αποβολή του χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες του, φίλησε σταυρωτά τους συνεργάτες του, μετά χαιρέτησε όλους τους καθήμενους στον πάγκο της Σερβίας, χαιρέτησε τον Ντανίλοβιτς, εκπρόσωπο της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Αν του έδιναν τον χρόνο, πιστεύουμε πως θα χαιρετούσε έναν προς έναν τους θεατές στις κερκίδες. Θα τους ρωτούσε τι κάνει η μάνα τους, πώς πάει με τον πόνο στο δεξί της πόδι, πώς πάνε τα παιδιά στο σχολείο και θα τους έλεγε και στο τέλος «να κανονίσουμε να βγούμε ρε τώρα που βρεθήκαμε, μη χαθούμε».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο είναι εκείνος ο τύπος που βρίσκεται κάθε βράδυ στην παρέα και κανείς δε γνωρίζει ποιανού φίλος είναι. Κανείς δεν ξέρει ποιος τον καλεί και κανείς δεν ρωτάει. Προφανώς και δεν τον έχει καλέσει κανείς. Έχει έρθει για να σου ρουφήξει την ψυχή και να μοιραστεί μαζί σου μέσα σε 5 ατάκες όλη του τη ζωή. Ακόμα και τη ζωή που δεν έζησε.

Κάπως έτσι την πάτησε κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που περπατούσε αμέριμνος στα αποδυτήρια, ακούγοντας τη μουσική του και είδε από το πουθενά να πηδάει κατά πάνω του ο Ποτζέκο και να τον σφίγγει σαν να επρόκειτο να του σκάσει γλωσσόφιλο. Κάποιος κακοπροαίρετος θα πει «χελόουυυυ, μίστερ Ποτζέκο, έχουμε ακόμα έναν κορωνοϊό, έχει κι ο Γιάννης κάτι θεματάκια με τη μεσούλα του…Σίγουρα είστε ανάλαφρος, αλλά ένα βάρος το έχετε».

Εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Γι΄αυτό και θα σταθούμε σε όσα μας θύμισε ο Ποτζέκο καθώς πήδηξε πάνω στον Αντετοκούνμπο.

Τη σκηνή από το Dirty Dancing

Ο Ποτζέκο σε ρόλο Φράνσις, ο Γιάννης σε ρόλο Τζόνι και άνετα θα μπορούσε να τον σηκώσει πάνω από το κεφάλι οριζόντια και να τον κρατάει με το ένα χέρι. Ευτυχώς δεν το έκανε. Ικανό τον είχαμε τον Ποτζέκο να διαμαρτυρόταν και γι΄αυτό.

Σκύλο που υποδέχεται το αφεντικό του

Ξέρετε πώς είναι τα σκυλιά. Κουνάνε την ουρά τους κάθε φορά που σε βλέπουν. Έχεις μπει μόλις σπίτι από τη δουλειά, πηδάνε πάνω σου. Τα χαϊδεύεις, φιλιέστε κανένα δεκάλεπτο, τους βάζεις φαγητό, κάπως ηρεμούν. Πας να γδυθείς, να βάλεις κάτι πιο ανάλαφρο, επιστρέφεις, σε ξαναβλέπουν, νομίζουν ότι τώρα γύρισες, αρχίζει πάλι η τρέλα. Ε, ο Ποτζέκο είναι το πομεράνιαν που βλέπει το αφεντικό του να γυρίζει σπίτι.

Μεθυσμένο στις 4 το πρωί που αρχίζει να λέει σε άσχετους ότι τους αγαπάει

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μας τον θυμίζει απλά, αλλά κι ότι έχει υπάρξει τέτοιος άνθρωπος. Κι όχι μόνο μια φορά. Ο Ποτζέκο πρέπει να είναι εκείνος ο τύπος στην παρέα που κάθε φορά που βγαίνουν, λέει ότι δε θα πιει αυτή τη φορά. Αλλά πάντοτε καταλήγει να έχει πιει σφηνάκι ούζο με τζιν και να γυρίζει στα διπλανά τραπέζια να πει σε πανάγνωστους ότι τους αγαπάει. Και κάνει ρεζίλι την παρέα.

Μέση travel influencer που βγάζει βίντεο από 5άστερο στις Μαλδίβες

Έχετε δει σίγουρα κάτι στημένα βίντεο από διάφορα τέλεια ζευγάρια που είναι σε πανάκριβα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, στο Μπαλί, στις Σεϋχέλλες, που ο άντρας είναι πάντοτε φέτες, η κοπέλα μοντελάρα με στρινγκ μαγιό και κάποια στιγμή βγαίνει αυτή από το δωμάτιο, τρέχει και πηδάει στην πισίνα, στην αγκαλιά του φίλου της, όπου τους περιμένει κι ένας μεγάλος δίσκος με το πρωινό. Κάπως έτσι, ο Ποτζέκο θα μπορούσε να είναι αυτή η travel influencer, ας ελπίσουμε χωρίς το στρινγκ μαγιό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Eurobasket: Η Ελλάδα έμαθε από το πάθημα της Σερβίας – Η ειδοποιός διαφορά που έφερε την πρόκριση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απάντησε στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

Snoop Dogg: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τον «έσωσε» – Η ιστορία από το 1994