Με έναν απρόσμενο και βασιλικό τρόπο ταξίδεψαν στη Μύκονο, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης. Οι δύο καλοί φίλοι επέλεξαν να «πεταχτούν» στο νησί των ανέμων με ελικόπτερο, καθώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος. Προσγειώθηκαν, απόλαυσαν το γεύμα τους δίπλα στη θάλασσα και στην συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα με τον ίδιο τρόπο.

Θα μου πείτε το ελικόπτερο το χρησιμοποιούν πρωθυπουργοί και βασιλείς, ή ακόμα και ξένοι celebrities, σε έκτακτες περιστάσεις. Άμα το έχεις, όμως, γιατί να μην το αξιοποιήσεις; Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε στους δύο Έλληνες stars εναλλακτικούς τρόπους για να πετάξουν στη Μύκονο σε χρόνο dt. Ίσως να είναι πιο ακριβές λύσεις, αλλά θα κερδίσουν περισσότερη ώρα στο κυκλαδίτικο νησί.

https://www.youtube.com/watch?v=LDUfbWVsh2Y

Με τι άλλο θα μπορούσαν να πετάξουν η Καινούργιου και ο Κοκλώνης

Με την SpaceX του Musk

Μια εξαίρεση ο Elon Musk θα την έκανε για την Καινούργιου και τον Κοκλώνη, προκειμένου να μπορέσουν να πιούν τον καφέ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα σχέδια του είναι να εγκαταστήσει βάσεις για την προσγείωση και την απογείωση των πυραύλων της SpaceX στην Μύκονο για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Σε λίγα μόλις λεπτά θα έχουν απογειωθεί, προσγειωθεί και τούμπαλιν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το χτένισμα στα μαλλιά είναι πιθανόν να χαλάσει, αλλά μια ιδιωτική κομμώτρια θα υπάρχει πάντα στο πλήρωμα.

Επίσης, πιθανόν είναι ο Jeff Bezos να δραστηριοποιηθεί στην Μύκονο, αν δει ότι η μπίζνα του αντιπάλου του, Musk, πάει καλά. Τα αεροσκάφη του μπορεί να είναι κατασκευασμένα για να εκτοξεύονται στο διάστημα -όπως και του Musk-, όμως, η Ελλάδα είναι το νέο target group αυτών των εταιρειών. Φήμες λένε ότι οι ξακουστοί ανεμόμυλοι της Μυκόνου θα μετατραπούν σε βάσεις προσγείωσης.

Υπερηχητικό αεροσκάφος

Μπορεί οι πύραυλοι να ακούγονται extreme, αλλά σκεφτείτε ένα υπερηχητικό αεροσκάφος που σε μεταφέρει από Νέα Υόρκη σε Σαγκάη -για παράδειγμα – σε λιγότερο από δύο ώρες. Αυτά τα αεροσκάφη είναι πραγματικά και αποτελούν το μέλλον των αερομεταφορών. Ήδη κατασκευάζονται και βέβαια θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της Καινούργιου και του Κοκλώνη. Πιθανόν να έχουν κάνει προπαραγγελία.  Το New Shepherd με την υπογραφή πάλι του Bezos ή το υπερηχητικό Quarterhorse της Hermeus – μια ωδή στον Έλληνα θεό- που θα πιάνει ταχύτητα πενταπλάσια του ήχου είναι μερικές επιλογές.

Batmobile

Το Batmobile μπορεί να είναι προϊόν φαντασίας, καθώς μιλάμε για το όχημα που οδηγεί ο Batman στην Gotham City, όμως, με μερικές χιλιάδες μπορεί να γίνει ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Ίσως να είναι το κατάλληλο για το δίδυμο Καινούργιου – Κοκλώνη, που αν και δεν θα σώσουν κανένα με αυτόν, θα μπορούν να πεταχτούν σε μόλις λίγα λεπτά οπουδήποτε. Με μια μικρή αναβάθμιση θα μπορεί να πετάξει και  μετατραπεί σε υποβρύχιο, πιάνοντας ακραίες ταχύτητες. Με την Super Κατερίνα στο τιμόνι, προφανώς και θα μετονομαστεί σε Καινούργιοbile.

Hoverboards με turbo

Τα ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας μπορούν να σε βοηθήσουν συνήθως στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Επίσης είναι ένα δημοφιλέστατο water sport.  Με ένα turbo που ξεπερνάει τα «όρια», όμως, που σε σηκώνει στον αέρα και σε εκτοξεύει απευθείας στη Μύκονο, γίνεται το ιδανικό μέσο. Μάλιστα, θα μπορούν να κάνουν και την καθημερινή τους προπόνηση, καθώς μια ισορροπία και κοιλιακούς «πέτρα» τους χρειάζονται.

Τηλεμεταφορά

Προφανώς και δεν παίζουν στο Star Trek για να διακτινιστούν από την Αθήνα στη Μύκονο. Με την πρόοδο της τεχνολογίας κάποια στιγμή αυτό το φανταστικό σενάριο θα γίνει πραγματικότητα. Οι επιστήμονες δουλεύουν για την στιγμή που θα μπορέσεις να κλείσεις τα μάτια σου ενώ βρίσκεσαι στη δουλειά και να τα ανοίξεις σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο της Μυκόνου. Το πολύ πολύ να διακτινιστούν κατά λάθος σε κάποιον εξωγήινο πλανήτη.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Πρίγκιπας Louis: 6 γκριμάτσες του με τις οποίες ταυτιστήκαμε και θυμηθήκαμε τη μάνα μας που μας έπρηζε σε οικογενειακές μαζώξεις

Trannos: «Τεμπέλης» δηλώνει ο τράπερ – «Δεν ήθελα να δουλέψω, η μουσική με ηρέμησε»

Ντύσου με Gucci, Chanel, Balenciaga και «πούλα μούρη» με λιγότερο από 200€ – Βρήκαμε τα πιο «οικονομικά» items