Πόση Ελλάδα μπορεί να χωρέσει μέσα σε μία εικόνα; Όχι, δεν μιλάμε για ούζο, καλαμαράκια, ήλιο και θάλασσα με φόντο λευκά σπίτια αλλά για μία χαρακτηριστική στιγμή «ελληνικής πραγματικότητας».

Συγκεκριμένα, περνώντας κανείς σήμερα από την Πανεπιστημίου -ανάμεσα στους χιλιάδες τουρίστες που ήδη έχουν καταφτάσει στη χώρα μας- θα δει μπροστά από το πολυφωτογραφημένο κτήριο των Προπύλεων της Ακαδημίας που θυμίζει αρχαιοελληνικό ναό, 10 κόκκινες, αντιαισθητικές χημικές τουαλέτες.

Λίγο δίπλα, ο Μεγάλος Περίπατος, ο οποίος χτίζεται εδώ και δύο χρόνια και έχει προκαλέσει μόνο αναστάτωση και πεζούς και οδηγούς. Όποιος περνάει από τις αρτηρίες του κέντρου για να πάει στην δουλειά του έχει ιδέα από το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται όταν λόγω του περιπάτου «κόβονται» απότομα δύο οδικές λωρίδες. Ταυτόχρονα, όσοι περπατούν στην πολυσύχναστη περιοχή του κέντρου χρειάζεται να κάνουν ελιγμούς για να αποφεύγουν τα έργα.

Τι έλειπε; Μερικές τουαλέτες η μία δίπλα στην άλλη που «βγάζουν μάτι».

Η εικόνα αυτή προκάλεσε δηκτικά σχόλια στο Twitter με τους χρήστες να τρολλάρουν. Viral έγινε το tweet χρήστη που έγραψε ότι: «Μετά τον Μεγάλο Περίπατο το νέο μεγαλόπνοο σχέδιο είναι η… Μεγάλη Απόφραξη».

Το μυστήριο λύθηκε, όμως.

Όπως είπε στο avgi.gr ο υπεύθυνος της εταιρείας geon.wc, Νίκος Νίκου, τις τουαλέτες τοποθέτησε το ΠΑΜΕ για τους πολίτες που θα πήγαιναν στην κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία διεκδικώντας αυξήσεις στις συντάξεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σφοδρό κύμα ακρίβειας που έχει «γονατίσει» τα νοικοκυριά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Goat των goats: Κατσίκα ανατινάζει Ρώσους στρατιώτες πατώντας χειροβομβίδα

Μέντα 88: Έκανε τη μούρη του Light «κρέας», δεν θα παίζει πια τα τραγούδια του – Για τον Snik δεν είπαν κάτι

Η ζωή μας είναι ένα ψέμα: Είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να βάζεις το καλαμάκι στους χυμούς;