Η Chiara Ferragni έχει μια αγάπη για την Ελλάδα, κάτι που φροντίζει να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Έχει επισκεφθεί στο παρελθόν αρκετά νησιά, ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί στην Αθήνα για ένα συγκεκριμένο event που αφορούσε το brand της σε συνεργασία με τη Nescafé. Τώρα, η Ιταλίδα influencer βρίσκεται στην Ύδρα, μάλλον για καλοκαιρινές διακοπές, αν και δεν έχει γίνει συγκεκριμένο, και απολαμβάνει το γραφικό νησί και τον ήλιο, μαζί με την παρέα της.

Την παρουσία της εκεί απολαμβάνουν όμως και οι ντόπιοι του νησιού, οι οποίοι σε φωτογραφία που ανέβασε η Ferragni στο Instagram της, το αποτυπώνουν πλήρως. Ειδικότερα, σε ένα από τα πολλά φωτοσούτινγκ που έκανε η influencer, «πιάστηκαν» στον φακό δύο άνδρες να έχουν γυρίσει το κεφάλι τους προς εκείνη και να χαμογελούν.

Chiara Ferragni

Βασικά, αυτό ακριβώς το πλάνο περιγράφει το ελληνικό καλοκαίρι. Και δε νομίζουμε πως οι δύο κύριοι ξέρουν απαραίτητα ποια είναι η Chiara Ferragni για να χαίρονται τόσο…

Στο μεταξύ, λίγοι πρόσεξαν αυτή τη λεπτομέρεια, με ορισμένους Έλληνες να σχολιάζουν στη φωτογραφία τους δύο άνδρες. Χαρακτηριστικό ήταν και ένα σχόλιο που έγραφε: «Οι γύπες της Ελλάδας επί το έργον».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σταματήστε να παντρεύεστε ΟΛΟΙ φέτος, δεν σας προλαβαίνουμε

Γιατί πρέπει να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα η κ@υλ@ντα

Το πορτοκαλί κρασί είναι το νέο trend στο TikTok: Τι είναι και πώς φτιάχνεται