Περιεχόμενα

  1. Space Docking
  2. Double Dutch Rudder

14 Φεβρουαρίου, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η μέρα των ερωτευμένων. Οι περισσότεροι θα προσπαθήσουν γίνουν πιο…περιπετειώδεις, με διάφορους τρόπους όπως την αγορά ενός σετ sexy εσωρούχων, το full playlist του Marvin Gaye, ενώ οι πιο τολμηροί θα βάλουν στο παιχνίδι διάφορα props που θα απογειώσουν την ερωτική τους ζωή. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που διεγείρονται με αντικείμενα, μέρη του σώματος και…διάφορες βιολογικές λειτουργίες. Ναι, υπάρχουν και εκείνοι, για τους οποίους – από ότι είδαμε- δεν έχει γραφτεί τίποτα.

Ψάξαμε λοιπόν για την ικανοποίηση των δικών τους φετίχ – και της δικής μας περιέργειας- και βρήκαμε τα δυο πιο ιδιαίτερα (ας το πούμε) φετίχ που ενδεχομένως να μην θελήσεις να δοκιμάσεις ποτέ αλλά αξίζει (ίσως) να μάθεις ποια είναι. Έτσι, για την περιέργεια.

Space Docking

sex

Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Μια πράξη που πρωτοσυναντήθηκε στις αρχές της Αναγέννησης και πιο συγκεκριμένα, τον 15ο αιώνα στην Ιταλία – σύμφωνα με μελέτες ιστορικών / σκατολόγων, η οποία χάθηκε στην ιστορία, σήμερα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Περί τίνος πρόκειται; Σύμφωνα με το Urban Dictionary, πρόκειται για την πράξη του να αφοδεύει ένας άντρας στον κόλπο μιας γυναίκας.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω.

 

Double Dutch Rudder

sex

Εντάξει, το δεύτερο φετίχ δεν είναι αηδιαστικό όπως το πρώτο. Ωστόσο απαιτεί μια κάποια δεξιοτεχνία και απόλυτο συντονισμό μεταξύ των συμμετεχόντων, για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος οργασμός. Πρόκειται για το double dutch rudder , κατά το οποίο δύο άντρες αυνανίζουν ο ένας τον άλλον, χωρίς όμως να αγγίξουν ούτε στιγμή ο ένας το μόριο του άλλου. Πώς γίνεται αυτό;

  1. Τοποθετεί ο καθένας το δεξί του χέρι στο δικό του μόριο.
  2. Το αριστερό χέρι του καθενός αγγίζει τον δεξί αγκώνα του άλλου.
  3. Τώρα, και οι δυο κουνούν ταυτόχρονα τον δεξί αγκώνα του φίλου/ συντρόφου τους, με εμπρόσθιες και οπίσθιες κινήσεις του αριστερού τους χεριού.
  4. Με αυτή την κίνηση έχει επιτευχθεί ο ταυτόχρονος αυνανισμός.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία, είναι ευρέως αποδεκτή ως μη ομοφυλοφιλική, αφού οι συμμετέχοντες αγγίζουν μόνο τον αγκώνα του φίλου τους. Για αυτόν τον λόγο, θεωρείται ίσως η πιο προσωπική στιγμή που μπορούν να βιώσουν δυο straight άντρες, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν ταυτόχρονα και πιο…συντροφικά την μοναχική διαδικασία του αυνανισμού.

Καλή απόλαυση (;).