Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, ο άνθρωπος που βρίσκεται στη δημοσιότητα συνεχώς για τους λάθος λόγους, βρέθηκε ξανά στα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά για το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο. Το πλάνο που είχε ο Gerard Pique στο μυαλό του δεν πήγε και τόσο καλά όμως.

Ειδικότερα, ο Pique που είναι αεικίνητος στα επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα, αποφάσισε να επενδύσει σε ένα έργο για την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μάλαγα. Γι’αυτό ξόδεψε περίπου 20 εκατ. δολάρια, αλλά σύντομα οι εργασίες του σταμάτησαν, μιας και κάτι εντελώς απροσδόκητο πάτησε φρένο.

Διαβάστε ακόμη: Yahya Abdul-Mateen: Θα πρωταγωνιστήσει στην νέας σειρά της Marvel, Wonder Man – Η σύνδεσή του με την Scarlet Witch προμηνύει της επιστροφή της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, στο ακίνητο έχουν βρεθεί 250 τάφοι, οι οποίοι δεν είναι ακόμα γνωστό από ποιο αιώνα προέρχονται. «Έχουμε ανασκάψει περίπου 250 τάφους, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι άδειοι», εξήγησε ο αρχαιολόγος Alberto Cumpian. «Ενδεχομένως, οι τάφοι δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ και δεν είναι αρκετά πολύτιμοι για να διατηρηθούν. Είναι μια από τις μεγαλύτερες νεκροπόλεις της χώρας», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά, το ξενοδοχείο θα συνεχιστεί κανονικά στις αρχές του 2023. Τώρα βέβαια, δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι μένει κάποιος σε ένα δωμάτιο, όταν από κάτω του υπάρχουν τάφοι.