Αφότου έγινε γνωστό ότι ο Gerard Piqué έχει σχέση με την Clara Chia Martí, και οι δύο βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αρχικά, μίλησαν για το πώς και πότε γνωρίστηκαν, ενώ σιγά-σιγά έδειχναν δημόσια τον έρωτά τους. Μετά, όμως, ήρθε το τραγούδι της Shakira με τον Bizarrap, το οποίο έφερε τους δύο ξανά στο προσκήνιο.

Και εκεί που φάνηκε ότι τα νερά είχαν ηρεμήσει, ο Gerard Piqué και η Clara Chia Martí βρίσκονται εκ νέου στην επικαιρότητα. Στο TikTok ανέβηκε ένα βίντεο στο οποίο ο πρώην παίκτης και η κοπέλα του φέρεται να «τρώνε πόρτα» από ιαπωνικό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, όπως ανέφερε η «Marca» την Τρίτη (21/02).

Το βίντεο που δείχνει να «τρώει πόρτα» το ζευγάρι

Πάντως, πιο σοκαριστικός από το ίδιο το γεγονός είναι ο λόγος, καθώς ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι θαυμαστής της Shakira και όταν το ζευγάρι μπήκε στο κατάστημα, ο σερβιτόρος αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει. Λέγεται ότι η Clara Chia ήταν πολύ αναστατωμένη, όταν έφυγε από το εστιατόριο.

Στο βίντεο φαίνονται μόνο οι δυο τους να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κάποιοι χρήστες του TikTok υποστηρίζουν ότι ο λόγος που εκδιώχθηκαν, ήταν ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι θαυμαστής της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

https://youtu.be/1mf8QdLNN8A