Gerard Pique και Shakira έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο είναι ένα θέμα που δεν τελειώνει έτσι απλά. Οτιδήποτε κι αν κάνουν, θα αποτελεί μια νέα είδηση. Και μια ακόμη ήρθε να προστεθεί. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk ο Gerard Pique εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες με άγνωστη ξανθιά σε event στην Στοκχόλμη και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος στο πάρτι που ακολούθησε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φόρεσε κουκούλα για να μην αναγνωριστεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Κι αυτό γιατί αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με ένα παιδί που ήταν θαυμαστής του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση της μητέρας του παιδιού.

Gerard Pique

Η Katrin Zytomierska, ιδιοκτήτρια εστιατορίου και γνωστή blogger στην Σουηδία, ενοχλήθηκε με τον παίκτη και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση, τραβώντας μια φωτογραφία και ποστάροντας την στα social media. Πώς τον πετσόκοψε, έτσι;
Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην φωτογραφία, αλλά προχώρησε και σε ένα σχόλιο, ταγκάροντας τον:

«Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…. Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου». ανέφερε.

Εννοείται πως η φωτογραφία ταξίδεψε στο ίντερνετ σε χρόνο μηδέν, με τα διεθνή Μέσα να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν ποια ήταν ή ξανθιά συνοδός του ποδοσφαιριστή.

Τα μηνύματα αγάπης προς την Shakira και το νέο τραγούδι

Στον αντίποδα, η Shakira φαίνεται πως έχει τον κόσμο με το μέρος της, αφού εκτός από τα μηνύματα στήριξης στα social media, κάποιοι αποφάσισαν να της αφήσουν και μηνύματα αγάπης έξω από το σπίτι της. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια είδε στον δρόμο τα εξής μηνύματα: «Σε αγαπάω όμορφη γυναίκα», «Έρχομαι για ‘σένα, αγάπη μου» και «είμαι έτοιμος να σε παντρευτώ τώρα και να σε στηρίξω».

Στο μεταξύ, το νέο της τραγούδι με τίτλο Don’t you worry, σε συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές. Οι στίχοι έδωσαν σε αρκετούς την εντύπωση ότι η Shakira περνά (ξανά) το δικό της μήνυμα για τον χωρισμό.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει. Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι. Το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά. Γίνομαι συνέχεια σοφότερη», είναι μερικοί από τους στίχους που τραγουδά η Shakira στο νέο τραγούδι. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως αφορά τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Bradley Cooper: «Γνωστός σκηνοθέτης χλεύασε τις υποψηφιότητες μου στα Oscar»

Κάτια Ταραμπάνκο: Έχει άδικο για το σχόλιο που έκανε περί πολέμου στην Ουκρανία;

Regé-Jean Page: Φήμες τον θέλουν να επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του Bridgerton