Με νέα σύντροφο εθεάθη ο Gerard Pique, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του με την Shakira. O Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αποφάσισε να προχωρήσει παρακάτω, αφού η πιθανότητα επανασύνδεσης με την Κολομβιανή τραγουδίστρια έκλεισε οριστικά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Pique για πρώτη φορά μαζί με την 23χρονη Clara Chía Marti, σε τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους βρέθηκαν σε συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Νωρίτερα τον Ιούνιο, είχαν εντοπιστεί ξανά μαζί, ωστόσο τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί, αφού κρατούσαν αποστάσεις δημοσίως.

Ο νέος έρωτας στη ζωή του Gerard Pique ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, αναμένεται ο χωρισμός με τη Shakira να οδηγηθεί στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η τραγουδίστρια μετακόμισε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, μαζί με τα δύο αγόρια, κάτι που δυσχαιρένει τις σχέσεις στο πρώην ζευγάρι. Κι αυτό γιατί τα παιδιά θα πρέπει να ταξιδέψουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να περάσουν χρόνο με κάποιον από τους γονείς τους.

Επιπλέον, όπως με την El Periódico, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα -που αγωνίζεται σχεδόν δωρεάν πλέον για την ομάδα της καρδιάς του, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Η γνωριμία με την Clara Chía Marti φαίνεται να έγινε στηνKosmos, μια εταιρεία που ανήκει στον ίδιο και στην οποία η νεαρή εργάζεται στο γραφείο δημοσίων σχέσεων, καθώς σπουδάζει ακόμα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Lopez – Affleck: Ο λαμπερός δεύτερος γάμος, το πολυτελές νυφικό και οι ηχηρές απουσίες

Pitt – Jolie: Ο τσακωμός στο αεροπλάνο, η χειροδικία και το σχόλιο για τον γιο τους – «Μοιάζει με τον μακελάρη του Κολουμπάιν»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη που εντείνει τις θεωρίες συνωμοσίας για το θανατηφόρο τροχαίο