Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με την έλλειψη του σκευάσματος «Ozempic» και το ζήτημα της απώλειας βάρους που απασχολεί μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του την δική του εμπειρία αναφορικά με την απώλεια κιλών και πρότεινε σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία δίαιτα, να αφήσουν το «Ozempic» και να ξεκινήσουν το περπάτημα και παράλληλα τη σωστή διατροφή.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έτσι έχασε 15 κιλά ενώ παρέθεσε και φωτογραφίες πριν και μετά.

«Επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό αν κρίνετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Εγώ, δόξα τω Θεώ, το παλεύω μόνος μου και τα καταφέρνω μέχρι ώρας. Όχι στις “εύκολες” λύσεις λοιπόν. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι αδύνατοι. Η πρώτη φωτογραφία ήταν πέρσι στις 19 Μαΐου. Η δεύτερη είναι προχθές, σχεδόν 11 μήνες μετά. 15 κιλά κάτω. Το ίδιο ακριβώς σακάκι. Στην πρώτη φωτογραφία δεν διανοούμουν να το κουμπώσω γιατί έτσι και αλλιώς δεν γινόταν. Στην δεύτερη, πλέει. Μπορείτε και εσείς και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Επικρατεί χάος -λένε οι ειδήσεις- λόγω των ελλείψεων του σκευάσματος Ozempic, διότι το παίρνουν αρκετοί που επιθυμούν να χάσουν κιλά και έτσι το στερούνται πολλοί διαβητικοί που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Αφήστε σας παρακαλώ τα σκευάσματα στην άκρη. Σίγουρα έχετε τη δύναμη να το καταφέρετε και χωρίς χάπια ή ενέσεις. Περπατήστε λίγο παραπάνω, απομακρύνετε από τη ζωή σας τα τηγανιτά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, τα ψωμιά και τα πολλά ζυμαρικά και βάλτε στην καθημερινότητα σας ένα καλό πρωινό και άλλα 4-5 χορταστικά γεύματα αλλά χωρίς λιπαρά.
Επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό αν κρίνετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Εγώ, δόξα τω Θεώ, το παλεύω μόνος μου και τα καταφέρνω μέχρι ώρας.
Όχι στις “εύκολες” λύσεις λοιπόν. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι αδύνατοι.
Η πρώτη φωτογραφία ήταν πέρσι στις 19 Μαΐου. Η δεύτερη είναι προχθές, σχεδόν 11 μήνες μετά. 15 κιλά κάτω. Το ίδιο ακριβώς σακάκι. Στην πρώτη φωτογραφία δεν διανοούμουν να το κουμπώσω γιατί έτσι και αλλιώς δεν γινόταν. Στην δεύτερη, πλέει. Μπορείτε και εσείς και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε.
Μακάρι να ξέρατε πόση δύναμη έχετε μέσα σας και ακόμη δεν το έχετε καταλάβει…