Είναι ένα συχνό φαινόμενο να βλέπουμε τραγουδιστές να λύνουν τη συνεργασία τους, πριν καλά καλά αυτή ξεκινήσει, εξαιτίας της αφίσας. Αυτό έχει συμβεί και στην περίπτωση του Διονύση Σχοινά και του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι ήταν να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά ξεκίνησε με μια διαφωνία, που οδήγησε την πρεμιέρα τους για πέντε ήμερες αργότερα, ωστόσο οι εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε έφερε την οριστική ρήξη στο σχήμα. Τελικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί μόνος του.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 5 – Χαμός στο χτεσινό επεισόδιο: Οι φωνές της Χατζηπαντελή, η αδιαθεσία της Καγιά και οι παίκτριες που δίχασαν τους κριτές

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» και αρχικά, απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα δούμε κάποιον στο πλευρό του στο Κέντρο Αθηνών, όπου και εμφανίζεται. «Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα», είπε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Διονύση Σχοινά, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις. «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά», είπε με χαμόγελο.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή αυτή τη διαφωνία, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.