Στο «Κατράκειο» της Νίκαιας έδωσε μετά από καιρό την πρώτη του συναυλία της καλοκαιρινής του περιοδείας ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεσήκωσε σχεδόν 7.000 θεατές επιλέγοντας διαχρονικές του επιτυχίες.

Χόρεψε ζεϊμπέκικο, είπε την «Δραπετσώνα», ανέβηκε στις κερκίδες για να ευχαριστήσει ακόμη πιο πολύ τους φίλους του, το κοινό και τους συνεργάτες του.

Πρόταση γάμου στη συναυλία του Μαζωνάκη

Η βραδιά του Γιώργου Μαζωνάκη είχε και δύο ιδιαίτερες στιγμές. Ο τραγουδιστής ξαφνικά άρχισε να αναζητάει μια Αγγελική μέσα στο κοινό του, η οποία βρέθηκε και οδηγήθηκε επί σκηνής. Η νεαρή κοπέλα που ήταν σε ενδιαφέρουσα είδε μετά από λίγο τον αγαπημένο της να ανεβαίνει, να γονατίζει και να της προσφέρει το μονόπετρο ενώ οι θεατές χειροκροτούσαν το ζευγάρι.

Η πρόταση γάμου επί σκηνής ήταν ιδέα του γαμπρού που έστειλε μήνυμα στον Μαζωνάκη στην σελίδα του στο Instagram, ενώ μετά την πρόταση γάμου που έγινε αποδεκτή με ένα τρυφερό φιλί, το ζευγάρι τα είπε για λίγο με τον Μαζώ.

Μία ακόμη συγκινητική στιγμή, ήταν όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, στάθηκε με αγάπη πάνω από ένα κορίτσι ΑΜΕΑ λέγοντάς του «θα έρθω να σε δω κάτω», κάτι που έκανε όταν άφησε τη σκηνή και πήγε κοντά της, γονάτισε και της τραγούδησε κρατώντας της το χέρι.