Στην Ύδρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni και έχει ξεσηκώσει τα πλήθη για τα καλά με την παρουσία της.

Η όμορφη μαμά που είναι εξαιρετικά στιλάτη σε κάθε της εμφάνιση στο νησί, αγκαλιάζει την ξεγνοιασιά των διακοπών και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Συγκεκριμένα, η τελευταία της ανάρτηση «έσπασε το internet» ποζάροντας γυμνόστηθη, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μπικίνι της. Μάλιστα, συνόδεψε την φωτογραφία με την λεζάντα «free the nipple».

Ωστόσο, καλύπτει τις θηλές της με τις απαραίτητες καρδούλες, ώστε να μην παραβιάζει τους κανονισμούς του instagram και της κατεβάσει την ανάρτηση.

Η 35χρονη βρίσκεται στο νησί της Ύδρας με τα παιδιά της, τον σύζυγό της Fedez και φιλικά ζευγάρια με τα παιδιά τους. Επισκέπτονται τις παραλίες του νησιού με το υπερπολυτελές τους σκάφος.

Στην παρέα της βρίσκεται και η Veronica Ferraro, επίσης, γνωστή influencer στην Ιταλία και κολλητή της φίλη.

Φαίνεται να αρέσει πολύ το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού στην ίδια και τους φίλους της, όπως δηλώνει σε κάθε ανάρτηση που ανεβάζει από τις διακοπές της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Chiara Ferragni: Ποζάρει γυμνή στην Ύδρα – Στα 35 της είναι η πιο σέξι μαμά

Μύκονος: Nammos, SantAnna και Scorpios βρίσκονται στην 10άδα με τα πιο δημοφιλή beach clubs στο TikTok

Jennifer Lopez: Η τραυματική εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή – «Ένιωθα να παραλύω σωματικά»