Προ ολίγων ημερών, έγινε γνωστό πως ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου. Όπως έγραψε το ΤΜΖ, η 49χρονη σχεδιάστρια -που ήταν κι εκείνη που ζήτησε το διαζύγιο- επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές.

«Με μεγάλη θλίψη, συνέβησαν γεγονότα τα οποία οδήγησαν στη διάλυση του γάμου», δήλωσε εκπρόσωπος του 68χρονου ηθοποιού και συμπλήρωσε: «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους, καθώς διανύουν αυτή τη δύσκολη στιγμή». 

Για τον Κέβιν Κόστνερ το διαζύγιο ήταν έκπληξη. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Us Weekly «όλοι πίστευαν πως ο Κέβιν και η σύζυγός του ήταν πολύ χαρούμενοι, γι’αυτό και ο ηθοποιός αιφνιδιάστηκε» και πρόσθεσε πως «την αγαπά πραγματικά και προσπαθεί να την κερδίσει ξανά».

Πάντως, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το βαρύ πρόγραμμα του Κόστνερ έκανε την Μπαουμγκάρτνερ δυστυχισμένη, μιας και λαχταρούσε να έχουν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια. Ο ηθοποιός φέρεται να γνώριζε τα πραγματικά συναισθήματα της συζύγου του, αλλά δεν περίμενε πως θα ζητούσε διαζύγιο. Για εκείνον ήταν μια πραγματικά «δυσάρεστη εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1998, μετά τον χωρισμό του Κέβιν Κόστνερ με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ, με την οποοία ήταν μαζί 16 χρόνια. Τον επόμενο χρόνο ξεκίνησαν να βγαίνουν ενώ ακολούθησε ένας σύντομος χωρισμός, το 2003. Ωστόσο, η επανασύνδεση δεν άργησε και το 2004 παντρεύτηκαν στο ράντσο του στο Κολοράντο το 2004. 

Τον Μάιο του 2007 υποδέχτηκαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Κάιντεν, τον Φεβρουάριο του 2009 τον δεύτερο γιο τους, Χέις και το 2010 την κόρη, Γκρέις. Ο ηθοποιός έχει άλλα τέσσερα, ενήλικα, παιδιά, από προηγούμενες σχέσεις, δύο κόρες και δύο γιους.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κόστνερ σε παλαιότερη συνέντευξή του, από την πρώτη κιόλας μέρα της σχέσης τους, η Μπαουμγκάρτνερ του είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να αποκτήσουν παιδιά. Τελικά μετά από έξι χρόνια, η ανησυχία του μην την χάσει υπερτερούσε και έτσι αποφάσισε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.  

Στο μεταξύ, ο Κόστνερ εκτός από το διαζύγιο έχει να διαχειριστεί και δυσκολίες στα επαγγελματικά του, μετά και την ακύρωση της σειράς Yellowstone στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε για πέντε σεζόν. Οι πληροφορίες για αυτή την εξέλιξη κάνουν λόγο πως υπήρξε διαμάχη του Κόστνερ με τον δημιουργό της σειράς Τέιλορ Σέρινταν.