Με αέρα παλιού Χόλιγουντ, όπως μας είχε συνηθίσει, η Lana Del Rey αποκαλύπτεται στον Alessandro Michele, τον creative director της Gucci. Μαζί, οργάνωσαν μία υπέροχη συνέντευξη όπου η 36χρονη σήμερα τραγουδίστρια μίλησε για την ζωή της σήμερα, όπου η τέχνη της είναι περισσότερο πιστή στον αυθεντικό της εαυτό από ποτέ. Επικεντρωμένη στην ποίηση και στην έκφραση, η Lana συνεχίζει να βγάζει μουσική την οποία ακούν φανατικά οι πιστοί της fan.

Η αποκλειστική αυτή συνέντευξη στο περιοδικό W για το τεύχος Ιουνίου, συνοδεύεται με μία ασπρόμαυρη φωτογράφιση στον ωκεανό όπου η τραγουδίστρια, μουσικός και ποιήτρια επανέρχεται με το ρετρό της στιλ ενώ δείχνει πιο αυθόρμητη από ποτέ. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Ακόμη, μίλησε με τον Michele για την πρώτη τους γνωριμία, για την εμβληματική εμφάνιση της στο Met Gala το 2018 -φυσικά φορώντας Gucci-, για την ποιητική συλλογή “Violet Bent Backwords Over The Grass” που εξέδωσε αλλά και για την δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί σήμερα ως καλλιτέχνιδα.

Η Elizabeth Grant, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει μειώσει τις φωτογραφίσεις τα τελευταία χρόνια, όπως και τις εμφανίσεις της στα κόκκινα χαλιά. Αυτό μπορεί να οφείλεται στα κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, καθώς ούτε οι celebrities δεν έχουν το απυρόβλητο στο body shaming. Και η Lana Del Rey το ξέρει πολύ καλά αυτό, καθώς μπορεί κανείς με μία «γύρα» του internet να διαπιστώσει πόσα πολλά είναι τα σχόλια μίσους προς την ίδια, της οποίας η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί ήδη αντικείμενο σχολιασμού εδώ και μία δεκαετία. Από το πόσο ζυγίζει μέχρι το ποιες επεμβάσεις έχει κάνει και τι χρώμα επιλέγει να βάφει τα μαλλιά της. Είναι γνωστό, εξάλλου, το ολικό rebranding που είχε κάνει το 2009 ώστε να αποβάλει την Lizzy Grant, το προηγούμενο της καλλιτεχνικό προφίλ και να μεταμορφωθεί στην εμβληματική persona της Lana Del Rey. Για να το καταφέρει, έπρεπε να κάνει ριζικές αλλαγές και στην εξωτερική της εμφάνιση, στις οποίες δεν υποβάλλεται πια σήμερα, οπότε και είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός της.

Σήμερα, φωτογραφίζεται αγκαλιάζοντας τα κιλά της, πιο χαμογελαστή και αυθεντική από ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Μπορεί η Lana Del Rey να είχε ανακοινώσει πέρσι ότι θα αποχαιρετήσει τα social media, κλείνοντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως οι πιστοί της fans γνωρίζουν πως έχει και ένα μυστικό προφίλ με το όνομα @honeymoon. Για χρόνια το είχε κλειστό και δεχόταν μόνο μερικές χιλιάδες άτομα τον χρόνο, σήμερα όμως το έχει ανοιχτό και δέχεται όλους όσους θέλουν να την ακολουθήσουν. Στο προφίλ αυτό είναι πιο αληθινή, πιο αυθεντική, δεν την νοιάζει να φαίνεται «τέλειο» το feed της και μοιράζεται ό,τι και όποτε το θέλει.

Έτσι, κάτω από την ανάρτηση του περιοδικού W, σχολίασε από το άλλο της προφίλ αναφέροντας ότι «Η μόδα είναι ξανά διασκεδαστική. Αυτό το σημείο (σ.σ. της φωτογράφισης) είναι το «χαρούμενό μου μέρος». Με ένα ανοιχτό φόρεμα και μέχρι την μέση μέσα στον παγωμένο ωκεανό. Γελώντας μέχρι δακρύων ενώ όλα ήταν χαλαρά», μεταξύ άλλων.

Lana Del Rey

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr:

To rebranding της Mia Khalifa: Πώς ξεκίνησε ξανά από το μηδέν – «Ήμουν τόσο νέα, χαζή και χαμένη»

Στήθη, Instagram και Κοέλιο: 5 περιπτώσεις που δεν περιμένεις να διαβάσεις τσιτάτο του φίλτατου Πάολο

Jeff Bezos: Γιατί η διαμάχη του με τον Joe Biden στο Twitter είναι από τις πιο ανούσιες που έγιναν ποτέ