Η Hailey Bieber τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, μετά από ένα μίνι εγκεφαλικό που πέρασε. Η ίδια, περιέγραψε στο κανάλι της στο Youtube τα συμπτώματα που είχε αλλά και το τι ακολούθησε στη συνέχεια. «Πήγαν όλα καλά… Αναρρώνω πολύ γρήγορα», είπε στο βίντεο με τίτλο «αφήγηση της ιστορίας μου».

Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής του Palm Springs, η Hailey ανακάλυψε ότι είχε θρόμβο που έφτασε στον εγκέφαλό της και προκάλεσε παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο. Όπως είπε, ο Justin παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τη ρωτούσε επανειλημμένα πως ένιωθε. Όταν προσπάθησε να του απαντήσει, συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να μιλήσει και σκεφτόταν πως έπαθε εγκεφαλικό. «Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να κρεμάει και δεν μπορούσα να σχηματίσω ούτε μία πρόταση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά πήγε σπίτι τους να την εξετάσει, όσο εκείνη προσπαθούσε να αρθρώσει σωστά τις λέξεις, όσο τη ρωτούσε βασικές ερωτήσεις.

Σημείωσε επίσης, ότι το άγχος έκανε «τα πάντα χειρότερα» αλλά μέχρι να φτάσει στα επείγοντα περιστατικά, «είχε επανέλθει σχεδόν στο φυσιολογικό». Τελικά, παρέμεινε όλο το βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις σχετικά με την αιτία του θρόμβου στον εγκέφαλό της.

Το νοσοκομείο ανέφερε ότι υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο συνήθως αναφέρεται ως μίνι εγκεφαλικό. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ο θρόμβος στο αίμα κατέληξε στο εγκέφαλο. «Διαπίστωσαν ότι είχα βαθμό πέντε που είναι ο υψηλότερος βαθμός που μπορείς να έχεις. Το δικό μου ήταν αρκετά μεγάλο. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ότι η καρδιά θα φιλτράρει τον θρόμβο αίματος στους πνεύμονες και οι πνεύμονες θα τον απορροφήσουν επειδή είναι τόσο μεγάλοι και μπορούν να το χειριστούν».

Πιθανή αιτία για το που μπορεί να οφείλεται ο θρόμβος, είναι οο συνδυασμός του νέου αντισυλληπτικού της, της πρόσφατης μάχης με τον κορωνοϊό και του ταξιδιού μετ’ επιστροφής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Παρίσι. Αναφερόμενη στη διάγνωσή της, η Hailey είπε ότι ήταν «ευγνώμων» που γνώριζε την αιτία και το πως δημιουργήθηκε ο θρόμβος. Κατόπιν σύστασης του γιατρού της, της έκλεισαν την οπή και έκτοτε έχει αναρρώσει πλήρως.

Πάντως, ο Justin ήταν στο πλευρό της καθ’όλη τη διάρκεια και για εκείνον ήταν πιο τρομακτικό και επηρεάστηκε περισσότερο από εκείνη. Όπως αποκαλύπτει το People, ο τραγουδιστής έκλαιγε και ζητούσε από φίλους να προσευχηθούν για εκείνη.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Rocky A$AP: Τα ερωτικά μηνύματα στο Instagram με μία 45χρονη όταν η Rihanna ήταν 4 μηνών έγκυος

Marilyn Monroe: Ντετέκτιβ αποκαλύπτει πως έχει υλικό με την ίδια και τους αδερφούς Kennedy να κάνουν σεξ