Viral έχει γίνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται ο Harry Styles να φτύνει τον Chris Pine στο πόδι, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η αμφιλεγόμενη κίνηση του έχει αναστατώσει την ξένη showbiz καθώς πολλοί κάνουν λόγο για νέα κόντρα. Στο βίντεο, ο Pine φαίνεται να χειροκροτεί καθώς ο Styles παίρνει τη θέση του ακριβώς δίπλα του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται να σκύβει, να φτύνει προς τη μεριά του ηθοποιού. Ωστόσο, ο Pine φαίνεται να κοιτάζει το πόδι του, να δυσανασχετεί αλλά και να γελάει ειρωνικά.

Στην συνέχεια κοιτάει τον Styles, ο οποίος κάθεται ατάραχος στη θέση του, φτιάχνει το σακάκι του και χαμογελάει. Δεν είναι γνωστό αν έφτυσε ή αν απλά ξεφυσούσε. Πάντως από την αντίδραση του Pine, σίγουρα κάτι περίεργο συνέβη. Είναι το τελευταία από μια σειρά κουτσομπολιών μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας «Don’t Worry Darling». Πολλά ακούγονται για την σχέση των ηθοποιών, αλλά και της Olivia Wilde με τον Harry Styles.

Το παρασκήνιο πίσω από το περιστατικό

Σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί πριν το περιστατικό, ο Pine αναπόλησε την εποχή που δούλευε η Florence Pugh με την οποία η Wilde φέρεται να βρίσκεται σε κόντρα. Κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει το αμφιλεγόμενο περιστατικό για να ρίξει «φως» στο τι συνέβη.

H πηγή του κακού βρίσκεται πίσω στο 2021. Τότε ο πρωταγωνιστής Shia LaBeouf απολύθηκε από το καστ, καθώς ήρθε σε ρήξη με την Olivia Wilde κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το σκηνικό επιβεβαίωσε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ο LaBeouf υποστήριξε στο Variety ότι η Wilde προσπάθησε να τον κρατήσει στην ταινία. Ο LaBeouf υποστήριξε επίσης ότι η Wilde μίλησε υποτιμητικά για την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Florence Pugh.

Η Pugh και η Wilde είχαν μια ιδιαίτερα τεταμένη σχέση. Η ηθοποιός δεν βοήθησε στην προώθηση της ταινίας. Μάλιστα, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, στην πρεμιέρα του «Don’t Worry Darling», δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου, υπενθυμίζοντάς μας ότι τα γυρίσματα ήταν μια εποχή που θέλει να ξεχάσει.