Ο Harry Styles σε συνέντευξη αναφέρθηκε στην εποχή των One Direction, λέγοντας ότι δεν ήθελε να γνωρίζουν οι άνθρωποι για τη σεξουαλική του ζωή, γιατί ντρεπόταν. Ο Styles, που ξεκίνησε από το boy band όταν τερμάτισε τρίτος στο X Factor, έχει εξελιχθεί στο pop icon της σύγχρονης εποχής.

«Για πολύ καιρό, ένιωθα ότι το μόνο πράγμα που ήταν δικό μου ήταν η σεξουαλική μου ζωή», είπε ο 28χρονος στο «Better Homes and Gardens». «Ένιωσα τόσο ντροπή για αυτό, ντρεπόμουν στην ιδέα ότι οι άνθρωποι ήξεραν ακόμη και ότι έκανα σεξ, πόσο μάλλον με ποιον».

Ο Styles παραδέχτηκε ότι όταν ήταν στους One Direction από το 2010 έως το 2015, «υπήρχαν ακόμα κουτσομπολιά για το τι κάνει και με ποιον». «Το να μάθω ποιον μπορώ να εμπιστευτώ ήταν αγχωτικό», εξήγησε. Άλλωστε, από έφηβος ξεκίνησε την καριέρα του και η ενηλικίωση του έγινε μπροστά στα μάτια όλων.

«Έφτασα σε ένα σημείο να πω: Γιατί ντρέπομαι; Είμαι ένας άντρας 26 ετών που είναι ελεύθερος». Ο Styles που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με την Olivia Wilde, για περισσότερο από ένα χρόνο, είπε επίσης στο περιοδικό ότι δεν σκοπεύει να συζητήσει δημόσια την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Μοιραζόμουν τα πάντα με τους φίλους μου, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Το όλο θέμα για την αποδοχή όλων και το να είμαστε πιο ανοιχτοί, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί τόσο. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τα πάντα και δεν χρειάζεται να τα διευκρινίσουμε». Ο τραγουδιστής που τολμά να φορέσει φορέματα περιστασιακά, εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι «ξεπερασμένο» το ότι αναμένεται να μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες της σεξουαλικής του ζωής.

Ο Harry Styles ανέφερε ότι είχε «ρήτρες» στα συμβόλαιά του που θα σήμαιναν ότι θα ήταν άκυρες εάν έκανε οτιδήποτε «βλαβερό». Μόνο όταν υπέγραψε το σόλο συμβόλαιό του και έμαθε ότι η δυνατότητά του να γράφει μουσική δεν επηρεάζεται από προσωπικές παραβάσεις, ένιωθε «ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο τεύχος του Nitro: «Το σεξ παίζει βασικό ρόλο στην ηλικία που βρίσκομαι»

Sienna Miller: Πώς η σχέση της με τον Jude Law τη γλίτωσε από σεξουαλική παρενόχληση του Weinstein

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα»