Ο Harry Styles είναι πλέον μια φιγούρα, γνωστή για το gender fluid look του και τα σπαστά μαλλιά του. Όλα αυτά μέχρι στιγμής. Πλέον οι θαυμαστές του διαδίδουν μια θεωρία συνωμοσίας, που υποστηρίζει ότι ο αγαπημένος τους τραγουδιστής είναι κρυφά φαλακρός. Σύμφωνα με την Daily Mirror, οι θαυμαστές του κάνουν εικασίες για την υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών του Harry.

Είναι πεπεισμένοι ότι φοράει περούκα για να κρύψει την αραίωση στο πάνω μέρος της κεφαλής του. Όλα ξεκίνησαν όταν μια φήμη ξέσπασε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτήν ένας κορυφαίος ηθοποιός και τραγουδιστής είναι φαλακρός, αλλά φοράει μια τόσο καλή περούκα που φαίνεται σαν να είναι τα πραγματικά μαλλιά του.

Δεδομένου ότι ο Styles είναι μουσικός και ηθοποιός, θα ταίριαζε σε αυτήν την περιγραφή, παρόλο που στην αρχή οι χρήστες πίστευαν ότι το αστέρι πίσω από τις φήμες ήταν ο Machine Gun Kelly.

Σε κάποια στιγμιότυπα ο Styles φαίνεται στην σκηνή να χορεύει και τα μαλλιά του είναι λίγο πιο αποκομμένα από το τριχωτό της κεφαλής του από ότι είναι το φυσικό. Πολλοί από τους θαυμαστές του τραγουδιστή ανέβασαν στο TikTok βίντεο για να υποστηρίξουν τις θεωρίες τους με «αποδείξεις». Προφανώς και η φήμη ξεκίνησε από έναν ανώνυμο χρήστη και όλα τα στοιχεία, που προβάλλονται, είναι αβάσιμα.

Άλλοι θαυμαστές του Harry Styles στο TikTok δεν υποστήριξαν τη θεωρία συνωμοσίας, λέγοντας το πόσο γελοία είναι η ιδέα να φοράει μια τόσο ρεαλιστική περούκα. Πάντως αν η θεωρία βγει αληθινή, μια μικρή απογοήτευση θα την νιώσουμε. Τα μαλλιά του Styles είναι το χαρακτηριστικό του και δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να μας έχει εξαπατήσει έτσι.

Από τότε που τραγουδούσε με τους One Direction, το hair look του έχει μείνει σχεδόν ίδιο. Ο ίδιος είναι έτοιμος για ένα reunion με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Ένα άλλο πρώην μέλος του One Direction, ο Liam Payne, είπε μαλ@κ@ τον Zayn Malik στο podcast του Logan Paul, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν τον συμπάθησε ποτέ.

@allthelovesoph is harry bald…? #HarryStyles #OneDirection ♬ original sound – sophie ×͜×

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Η Ελένη Φουρέιρα έπαθε Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το βίντεο από την Κρήτη που έγινε viral

Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του X-Factor – Η αγάπη για τη μουσική και το TikTok

Μagic Johnson: Μαγεμένος από τις ομορφιές της Ελλάδας ο θρύλος του NBA – Η ανάρτησή του για την Ακρόπολη