Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ είχε στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έμπαινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου για να υποστηρίξει την ομάδα Αλ-Νασρ FC του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία το βράδυ της Τρίτης.

Το μοντέλο ισπανικής καταγωγής διατηρεί σχέση με τον Πορτογάλο επαγγελματία ποδοσφαιριστή από το 2016, και κυριολεκτικά κέρδισε τις εντυπώσεις με την απίστευτη σιλουέτα της την οποία τόνιζε το skinny τζιν Guess συνδυασμένη με μια κίτρινη φανέλα της Al-Nassr.

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Το total designer look για το γήπεδο

Η σταρ του Netflix Χεορχίνα Ροντρίγκεζ είχε ένα total designer look συνδυάζοντας την «στολή» με μια γαλάζια τσάντα Birkin Alligator, η οποία εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 115.000£.

Συμπλήρωσε την εικόνα της με μαύρες κροκό μπότες Schlouchy από τη Le Silla που κοστίζουν πάνω από 1.000 λίρες. Επέλεξε για να συμπληρώσει το σύνολο μια ζώνη Dior, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε διπλή κοτσίδα.

Η Χεορχίνα εμφανίστηκε στις κερκίδες υποστηρίζοντας τον αγαπημένο της στον αγώνα Al-Nassr FC (KSA) εναντίον Al-Duhail SC (QAT) για το AFC Champions League 2023-24.

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ Ρονάλντο

Ο σύντροφός της Χεορχίνα πέτυχε μία πολύ καλή επίδοση στον αγώνα, καθώς η Αλ-Νασρ κέρδισε την Αλ-Ντουχάιλ με 4-3, με τον Ρονάλντο να σκοράρει δύο από τα γκολ της ομάδας του.

Μέσω του Instagram της, η Χεορχίνα μοιράστηκε σειρά φωτογραφιών από τον αγώνα ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Κερδίσαμε #family».

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ παιδί

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Η ζωή με τον Ρονάλντο

Το ζευγάρι είναι γονείς της Alana, πέντε ετών, και της Bella, 18 μηνών. Έχασαν τραγικά τον δίδυμο αδερφό της Bella, τον Angel, όταν πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού τον Απρίλιο του 2022.

Η Χεορχίνα είναι επίσης θετή μητέρα των τριών παιδιών του Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζούνιορ, 13 ετών, και των δίδυμων Ματέο και Εύα, έξι ετών.

Ως μητέρα μοιράστηκε και ένα γλυκό στιγμιότυπο μαζί με τα παιδιά τους με τον ποδοσφαιριστή τα οποία παρακολουθούσαν τον αγώνα του μπαμπά τους από το θεωρείο.

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ παιδιά θεωρείο

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη selfie και με τον Ματέο, καθώς και οι δύο φορούσαν τις ποδοσφαιρικές φανέλες τους.

Επίσης δημοσίευσε επίσης μια εντυπωσιακή φωτογραφία του latte της που είχε φωτογραφία του προσώπου της στον αφρό.

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ καφές με το πρόσωπό της

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Η απώλεια του παιδιού της Angel

Η Χεορχίνα αποκάλυψε προηγουμένως ότι υπέστη τρεις αποβολές πριν από την καταστροφική απώλεια του νεογέννητου γιου της.

Μιλώντας στην εκπομπή της στο Netflix, είπε: «Φοβόμουν πολύ σε κάθε υπέρηχο (πριν από τη γέννηση των διδύμων της). Ένιωθα μεγάλη ένταση γιατί είχα τρεις προηγούμενες αποβολές και γύρισα σπίτι κομμάτια».

Η Χεορχίνα εξήγησε επίσης ότι δεν είπε αμέσως στα άλλα παιδιά της ότι ο γιος της Angel δεν επέζησε και τους είπε ότι θα γεννηθεί αργότερα από την αδερφή του.

Είπε: «Καθώς είχα ακόμα κοιλιά, τους είπα ότι ο Angel θα περίμενε ακόμα λίγο για να γεννηθεί.
Μέχρι που [ο Κριστιάνο] τους είπε ότι ο Angel ήταν στον Παράδεισο. Αυτή ήταν μια δόση επαφής με την πραγματικότητα».

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ με την μικρή κόρη