Η Penelope Disick, η 10χρονη κόρη της Kourtney Kardashian, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στην πλατφόρμα του TikTok το δικό της makeup tutorial, για να δείξει πως βάφεται.

Ενώ σε μερικούς φάνηκε χαριτωμένο να πειραματίζεται ένα μικρό κορίτσι με μακιγιάζ, άλλοι βρήκαν απαράδεκτη την επιλογή της 43χρονης reality star να επιτρέπει στην κόρη της να το φοράει.

Εξάλλου, ο λογαριασμός της στο TikTok -με όνομα pandkourt- είναι υπό την επίβλεψη της μητέρας της.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο έχει ήδη «κατέβει» από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την κόρη της Kourtney και του πρώην συζύγου της Scott Disick να φοράει μία πετσετένια κορδέλα για να κάνει τα μαλλιά της πίσω και να ξεκινά να βάζει προϊόντα.

Ξεκινάει με ένα serum για να προετοιμάσει το δέρμα της και συνεχίζει με concealer κάτω από τα μάτια της, κάτω από μήλα της και στο μέτωπό της, «σβήνοντάς» τα όλα με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

Έπειτα, βάζει σκιά στα βλέφαρά της, μάσκαρα και lip gloss ενώ κοιτάει την κάμερα και εύχεται «καλημέρα» σε όσους την βλέπουν.

Penelope Disick

Οι αδερφές Kardashian είναι γνωστές για την αγάπη τους για το μακιγιάζ, εξάλλου η Kim και η Kylie, οι θείες της Penelope, έχουν και τις δικές τους εταιρίες καλλυντικών.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες σημείωσαν ότι δεν είναι σωστό ένα 10χρονο να νιώθει ότι πρέπει να φορέσει φουλ μακιγιάζ για να είναι όμορφη. Όπως έγραψε μία χρήστρια του Reddit «έχει μόνο λίγα αθωότητας μπροστά της μέχρι να αρχίσει να κάνει πράγματα που περιμένουμε ότι πρέπει να κάνουν οι ενήλικες».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

«Με λίγη φέτα όλα γίνονται καλύτερα» γράφουν οι New York Times και μοιράζονται λαχταριστή συνταγή

City: Το γλυπτό που αποτελούσε μυστήριο για 50 χρόνια ανοίγει τώρα για το κοινό

Σάκης Τανιμανίδης: Έδωσε ένα διαμάντι στην Χριστίνα Μπόμπα και μάλλον «το παράκανε»