Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς η σχέση της με τον πρώην παίκτη του Survivor Στάθη Σχίζα, βρίσκεται στο προσκήνιο των ψυχαγωγικών εκπομπών. Είχε δημιουργηθεί τεράστιο θέμα για το αν τελικά έλεγε αλήθεια η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με το τι έκανε η instagrammer έξω, όσο ο σύντροφός της ήταν μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια πάντως, κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν έκανε καμία δήλωση.

Η πρώην παίκτρια του MyStyleRocks, φαίνεται πως έχει στρέψει το βλέμμα της στα επαγγελματικά της. Η ίδια, δημοσίευσε μία νέα ανάρτησή της εντυπωσιάζοντας τους followers της.

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ποζάρει πάνω σε ένα άλογο. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προσθέσει μακριά extension στα μαλλιά της, τα οποία έχει μαζέψει σε μία πλεξούδα, παραπέμποντας σε… Ραπουνζέλ. Μάλιστα, για την εν λόγω φωτογράφιση δεν προτίμησε κάποιο εντυπωσιακό σύνολο. Αντιθέτως, πόζαρε καλύπτοντας μονάχα τα… «απαραίτητα» με ένα λευκό ύφασμα.

Η ανάρτησή της