Η Anne Hathaway εμφανίστηκε ανανεωμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundanceκαι στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, κάτι που προφανώς σχολιάστηκε καταλλήλως. Όπως έγραψε η New York Post, «μπορεί να μην ήταν μόνο ο αέρας του βουνού ή τα νόστιμα κρουασάν που την έκαναν να λάμπει».

Διότι η 40χρονος ηθοποιός έλαμπε στα κόκκινα χαλιά, με τον κόσμο να κάνει λόγο για αισθητικές επεμβάσεις. «Η επιδερμίδα της φαίνεται πολύ φωτεινή και όμορφη», δήλωσε στην Post ο Dr. Jaimie Glick, πιστοποιημένος δερματολόγος.

Ο Glick σημείωσε ότι οι κάθετες γραμμές μεταξύ των φρυδιών είναι ακόμα ελαφρώς ορατές, οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει «baby botox», το οποίο απαλύνει τις γραμμές χωρίς να τις σβήνει εντελώς.

«Αυτό θα διατηρούσε τη φυσική της εμφάνιση. Η επιδερμίδα της είναι φωτεινή, οπότε θα έλεγα ότι έκανε κάποια ήπια έως μέτρια διαδικασία ανάπλασης, όπως ένα fraxel λέιζερ», ανέφερε. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτού του είδους οι διαδικασίες βελτιώνουν την υφή, το χρώμα και τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Το λεπτό πηγούνι και τα τονισμένα ζυγωματικά, σύμφωνα με τη New York Post, θυμίζουν μια νέα τάση στις αισθητικές επεμβάσεις που το τελευταίο διάστημα κάνει χαμό στο TikTok.

Λέγεται «buccal fat removal» και περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση του λίπους κάτω από τα ζυγωματικά και τα οστά της σιαγόνας, μέσω τομών που γίνονται στο εσωτερικό του στόματος για την ανάδειξη της δομής των οστών του προσώπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)