Ο Snik έχει βρει εδώ και κάποιο διάστημα τη νέα του σύντροφο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν κρυψίνους και φαίνεται πως είχε καταφέρει να κρύψει αυτό που συνέβαινε στη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nitro, η Ηλιάνα είναι σε διαδικασία νέας σχέσης, όχι όμως με νέο σύντροφο, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα σήμερα. Ο άνθρωπος που την απαθανάτισαν οι παπαράτσι να αγκαλιάζεται μαζί της σε παραλία στα Κουφονήσια, είναι ένας άντρας από το παρελθόν της και όχι όποιος κι όποιος.

Ο Γιάννης Καραβασάνης ήταν κάποτε όχι απλά σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά σύζυγος, μιας και το 2015 είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες του κάποτε πρώην και, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Hello, πλέον του νυν, του επανακάμψαντα, του επανεμφανιζόμενου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Καραβασάνης είναι αρχιτέκτονας και με την Ηλιάνα γνωρίστηκαν το 2010 και παντρεύτηκαν το 2015, στο Λος Άντζελες. Κουμπάροι στον γάμο ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή.

Όσον αφορά τον πρώην της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik, η ίδια είχε δηλώσει στην συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro ότι εάν και κρατούν φιλικές σχέσεις με τον ράπερ, δεν νιώθει άνετα να συζητήσει τα προσωπικά της μαζί του. Τώρα που οι νέες σχέσεις και των δύο έχουν γίνει γνωστές, είναι βέβαιο πως θα περάσει αρκετό χρονικό διάστημα για να ακούσουμε τα ονόματα τους να αναφέρονται στην ίδια πρόταση.

Ελπίζουμε η Ηλιάνα και ο Γιάννης να μην αποκαλούν ο ένας τον άλλον «πατσαβούρι», αλλά να έχουν κάποιο πιο τρυφερό nickname.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Μαρία Κορινθίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν το κατήγγειλα»

Θέμης Αδαμαντίδης: Η Σίσσυ Τζινιόλη του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια της – «Αυτός είναι στο βίντεο του ξυλοδαρμού, μη γελιόμαστε»

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ, αποφυλακίστηκε»