Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βάζει τέλος στις φήμες που την ήθελα να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα μιλώντας πρώτη φορά για την σχέση τους. Το γνωστό μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα για το Yes I Do Catwalk το βράδυ της Πέμπτης 23/3 στο MEC Παιανίας και αποκάλυψε ότι έχει στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον σύντροφό της με νυφικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας». Όσον αφορά τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».

Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του συντρόφου της; Και… εκεί κόλλησε! Η νεαρή καλλονή ανέφερε: «Αχ δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».

 
Στην αρχή το ζευγάρι έκρυβε την σχέση τους παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Έτσι ήρθε και η ανάρτηση του μοντέλου, το οποίο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα.
 
Μάστορας
 
Ο καβγάς του Μάστορα στα μπουζούκια 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή, ο Χρήστος Μάστορας διακόπτει το τραγούδι και απευθυνόμενος σε κάποιον, λέει: «Βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;». Ο Χρήστος Μάστορας στη συνέχεια συνέχισε να τραγουδάει, ενώ κάλεσε τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού να απομακρύνουν τον πελάτη, λέγοντας ότι το τραπέζι είναι κερασμένο από τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες νευρίασε γιατί θαμώνας ενόχλησε την αγαπημένη του.