Πριν κάμποσους μήνες, η Rihanna βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για τις προκλητικές της εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια έκανε τη δική της επανάσταση στα ρούχα εγκυμοσύνης, ακόμα κι αν την σχολίαζαν αρνητικά.

«Δεν πρόκειται να αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, τζιν, φορέματα ή να κάνω ό,τι μου είπε η κοινωνία να κάνω πριν. Όταν έβλεπα γυναίκες να ντύνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, πίστευα ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος. Έτσι προκάλεσα τον εαυτό μου να το πιέσω περαιτέρω και πραγματικά απλά να διασκεδάσω με το στυλ της εγκυμοσύνης», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Bustle.

Διαβάστε ακόμη: Νικήτας Αργυρόπουλος: Ο κούκλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο Love Island

Ωστόσο δεν είναι η Riri το θέμα μας, αλλά η Ιωάννα Τούνη, η οποία επιλέγει εξίσου ένα ιδιαίτερο στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η influencer ταξίδεψε στο Μιλάνο και με αρκετό ενθουσιασμό φωτογραφήθηκε στους πλακόστρωτους δρόμους του, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Instagram.

Δεν ξέρουμε αν η πηγή έμπνευσης της είναι η Rihanna, όπως πολλοί followers σχολίασαν στην φωτογραφία της Τούνη, ωστόσο είναι ωραίο να βλέπεις εγκυμονούσες να πειραματίζονται με το στυλ τους.

«Εάν αλλάξω, θα το κάνω για εμένα», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.