Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να περάσει το «baby bar», όπως λέγονται οι προκαταρκτικές εξετάσεις που δίνει κανείς στις ΗΠΑ για να γίνει δικηγόρος, η Kim Kardashian επιτέλους τα κατάφερε. Θα «πατήσει» στα βήματα του πατέρα της, του διάσημου δικηγόρου Robert Kardashian και θα έχει και εκείνη άδεια να ασκήσει το επάγγελμα.

Για όσους γνωρίζουν μόνο όσα αφορούν τo lifestyle της Kim Kardashian, υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη reality star και επιχειρηματίας ασχολείται εδώ και χρόνια με τα νομικά. Έχει μία ομάδα από δικηγόρους, της οποίας λειτουργεί ως συντονίστρια, με την οποία προσπαθούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα βαρυποινιτών που έχουν καταδικαστεί σε θανατική ποινή. Η Kim στέκεται κατά της θανατικής ποινής, η οποία λαμβάνει ακόμη χώρα σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ και θεωρείται παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από πολλούς διεθνείς κοινωφελείς φορείς.

Η Kim έμαθε ότι πέρασε τις εξετάσεις της στο αυτοκίνητό της, on-camera, στα γυρίσματα του show της οικογένειας «The Kardashians» που προβάλλεται στο Hulu. Αν και το επεισόδιο προβλήθηκε στις 18 Μαΐου 2022, τα αποτελέσματα βγήκαν αρκετούς μήνες πριν οπότε και γυρίστηκε το επεισόδιο.

Η μελλοντική δικηγόρος ξεσπάει σε δάκρυα χαράς και η κόρη της North την αγκαλιάζει από το πίσω κάθισμα. «Είναι αληθινό; Μπορείς να το δεις και εσύ ότι πέρασα;» ρωτάει με ενθουσιασμό την φίλη της Tracy Romulus.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»

Kim Kardashian: Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός 4ου γάμου – Ηχούν οι καμπάνες της εκκλησίας για τον Pete Davidson;

Kylie Jenner: Τα απειλητικά μηνύματα της Blac Chyna και η απόπειρα δολοφονίας του Rob Kardashian