Η Meghan Markle είναι αγαπημένο θέμα των Βρετανών. Λατρεύουν να την λοιδορούν για τα πάντα, πόσω μάλλον για το παρελθόν της. Η δούκισσα του Σάσσεξ όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει σε ένα σεντούκι το παρελθόν της, το διαδίκτυο θα είναι πάντα εκεί να της το θυμίζει.

Εκτός από τη συμμετοχή της στο αμερικανικό παιχνίδι του NBC, Deal or No Deal, πριν 16 χρόνια, ένα ακόμα βίντεο από το μακρινό 2008 ήρθε στην επικαιρότητα. Η Markle έπαιξε για λίγο στο reboot της τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills 90210, μια σκηνή όπου κάνει στοματικό σεξ σε έναν νεαρό άντρα στο αυτοκίνητο.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, σύμφωνα με τη New York Post, ήταν «διστακτική» στο να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά τελικά έκλεισε τη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι ανέκαθεν ήθελε μια καριέρα που δεν αντικειμενοποιούσε τις γυναίκες, όπως τόνισε πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμη: Kevin Spacey: Αθωώθηκε από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Anthony Rapp

Πάντως, το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα έχει κάνει πολλούς να αποκαλούν την δούκισσα, υποκρίτρια, καθώς δύο χρόνια αφότου άφησε πίσω τις εμφανίσεις της στο «Deal or not Deal», όπου παρουσιαζόταν ως «bimbo» για τις ανάγκες του σόου, έκανε ακόμη μία ανάλογη επαγγελματική επιλογή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Markle αποχώρησε μετά από 34 επεισόδια. Αποκάλυψε δε, πως κάποιες γυναίκες αναγκάζονταν να κάνουν διάφορα κόλπα ομορφιάς.

«Υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα, για το πώς ακριβώς θα έπρεπε να μοιάζουμε. Το θέμα ήταν αποκλειστικά η ομορφιά μας. Ήμουν περιτριγυρισμένη από έξυπνες γυναίκες στη σκηνή μαζί μου, αλλά δεν ήταν αυτό το επίκεντρο του γιατί ήμασταν εκεί και κατέληγα να φεύγω με έναν κόμπο στο στομάχι. Όπως είπα, ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώθω, δηλαδή όχι έξυπνη» σημείωσε.