Με την έλευση του μήνα της Υπερηφάνειας, γνωστό και ως Pride Month, τον οποίον και η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα γιορτάζει, η ηθοποιός Rebel Wilson επέλεξε να κάνει «coming out», να ανοιχτεί δηλαδή δημοσίως ως gay άτομο.

Η 42χρονη Αυστραλή ηθοποιός έκανε την κίνηση αυτή μέσω του Instragram της, όπου ανέβασε μία φωτογραφία με την σύντροφό της. Την συνόδεψε από μία συγκινητικά λεζάντα όπου γράφει πως «νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα αλλά αυτό που χρειαζόμουν τελικά ήταν μία πριγκίπισσα». Την πρόταση τελείωσε με τα χαρακτηριστικά emoji ουράνιο τόξο -σήμα κατατεθέν της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και το hashtag #loveislove (=η αγάπη είναι αγάπη).

Η σύντροφος της Wilson είναι η σχεδιάστρια μόδας Ramona Agruma η οποία μένει στην Καλιφόρνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Οι δύο γυναίκες έχουν ήδη κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί εδώ και μήνες, χωρίς να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ζευγάρι. Μάλιστα, η Rebel Wilson την είχε πάρει μαζί της στο after party των Oscar’s.

Υπενθυμίζεται ότι η Rebel Wilson έχει απασχολήσει πολύ τα διεθνή ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες όχι με την φημολογούμενη σχέση της αλλά για την μεγάλη απώλεια κιλών της. Όπως είχε δηλώσει η ίδια αδυνάτισε γιατί ήθελε να τρώει πιο υγιεινά αν και οι μάνατζέρ της την προειδοποίησαν να μην χάσει κιλά γιατί έβγαζε πολλά με το να είναι «η αστεία χοντρή».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Britney Spears: Ο κακός χαμός στον γάμο της με τον Asghari – Εισέβαλε ο πρώην της για να τους χωρίσει και συνελήφθη

Ραμόνα Βλαντή: «Η Βρισηίδα είναι πολύ κακομαθημένη»

«Ενωμένοι Χριστιανοί κόντρα στην Ms. Marvel»: Κρεσέντο μίσους προς την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Marvel λόγω θρησκείας