Μία επίθεση με σωρεία σχολίων έκανε ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς στην Σοφία Χατζηπαντελή, την νέα κριτή του GNTM 5. Μπήκε από μόνος του στο Instagram της και της σχολίασε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της μια σειρά από πράγματα που αμφισβητούν την πορεία της στο μόντελινγκ. Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει ουκ ολίγα υποτιμητικά σχόλια για την εμφάνιση του 25χρονου μοντέλου από την Κύπρο, χωρίς η ίδια να έχει απευθυνθεί σε εκείνον δημόσια.

«Να σέβεσαι πρώτα ότι είσαι γυναίκα και μετά την λέξη μόδα» γράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς

Μεταξύ άλλων την κατηγορεί ότι: «βγάζει χρήματα με φρύδια και γυμνές φωτογραφίες», κάνοντας της slut shaming και υπονοώντας έμμεσα ότι πληρώνεται για να γδύνεται.

Η 25χρονη ιδρύτρια και εκπρόσωπος του #UniBrowMovement του απάντησε στα αγγλικά πως πριν την κρίνει για την εμφάνισή της πρέπει εκείνος να επανεξετάσει τι αποτελεί και τι όχι μόδα, καθώς το δικό του στιλ, σύμφωνα με εκείνη, είναι «προσβλητικό και λάθος».

Επίσης, τον προειδοποιεί να μην της ξανά επιτεθεί εκτός εάν του απευθύνει η ίδια τον λόγο.  

Ακόμη, έκανε ένα instastory γράφοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιος πρέπει να μαζέψει τον «Tacky Polyester Made in China Uncle», χαρακτηρίζοντάς τον δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «μπάρμπα τόσο πλαστικό σαν να είναι φτιαγμένος στην Κίνα».

Πολλά trolls μπήκαν στην συνομιλία που άνοιξε στα σχόλια και υπερασπίστηκαν τον Λάκη Γαβαλά, ενώ άλλοι ακόλουθοι της Χατζηπαντελή και μη, τον χαρακτήρισαν «τραγικό» για την επίθεση αυτή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νέα κριτής του GNTM 5 πέφτει θύμα τέτοιων σχολίων. Η ίδια αναφέρει ότι έχει βιώσει ανελέητο bullying για την τριχοφυΐα της και ειδικά για το μονόφρυδό της, γεγονός που την ώθησε και στο να σταματήσει να το ξυρίζει.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι εκείνη θα είναι η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας, έχει ξεσπάσει ένα κύμα εξαπόλυσης διαδικτυακού «βιτριολιού» προς το μοντέλο, το οποίο λαμβάνει σχόλια μίσους κάθε ημέρα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Λάκης Γαβαλάς: «Από την αρχή δεν μου άρεσε η Σοφία Χατζηπαντέλη, το Instagram της είναι οικτρό»

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ποιο είναι το μοντέλο από την Κύπρο με το μονόφρυδο που είναι η 4η κριτής του GNTM

GNTM 5: Αυτή είναι η ανανεωμένη κριτική επιτροπή