Θα μπορούσε να είναι ακόμη ένα επεισόδιο από τη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια Beckham. Όλο και περισσότερα δημοσίευματα κάνουν λόγο για «πόλεμο» ανάμεσα στην πεθερά και την νύφη, ο οποίος ξεκίνησε αφότου ο Brooklyn και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν στο Palm Beach στην Φλόριντα, τον Απρίλιο.

Οι σχέσεις μεταξύ της Victoria και της Nicola έχουν ψυχρανθεί για τα καλά, μετά τον γάμο, που κόστισε πάνω από 5 εκ. ευρώ. Ειδικότερα, η οικογένεια Beckham, δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την συμπεριφορά των Peltz, καθώς δεν προσκλήθηκαν να καθίσουν στο πρώτο τραπέζι μαζί με τον γιό τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Nikola στο τριήμερο του γάμου δεν επέλεξε να φορέσει ούτε ένα από ρούχο από την Victoria, προκάλεσε αρνητικό κλίμα.

«Δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον και δεν μιλάνε», είπε πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Beckham στο Page Six. Μάλιστα, οι λάτρεις του Instagram επισημαίνουν ότι, μετά το γάμο, η Peltz σπάνια κάνει like σε κάποια από τις αναρτήσεις του David ή της Viktoria, ενώ το διάσημο ζευγάρι σχεδόν ποτέ δεν κάνει like σε καμία από τις δικές της, επίσης.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, δε, «υπάρχει η αίσθηση πως οι Peltz σνομπάρουν τους Beckham. Ο τρόπος που κάνουν τα πράγματα αλλά και το διάσημο προφίλ τους. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Peltz έχει αγκαλιάσει τον γαμπρό τους, Brooklyn. Υπάρχει η αίσθηση πως ο Brooklyn είναι πλέον με την οικογένεια Peltz και όχι με τους Beckham».

Μάλιστα, ο Brooklyn πήρε ακόμη και το όνομα της νέας του συζύγου και λέγεται πλέον Peltz Beckham. Και σίγουρα, όπως λέει η Daily Mail, έχει την υποστήριξη του 80χρονου πεθερού του, ο οποίος έχτισε την περιουσία του στην εστίαση και την τροφοδοσία, στη νέα του καριέρα ως food influence.

Πάντως, η Viktoria ανησυχεί πως εξαιτίας της σχέσης της με την Nicola, θα χάσει τον γιο της. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή στην Page Six, «δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ατακάρα από τη μάνα του Stifler στο American Pie: «Χάρη στο ρόλο μου έκανα σεξ με 200 άντρες»

Elettra Lamborghini: Στη Μύκονο η πληθωρική κληρονόμος του φημισμένου brand – Μαζί της και ο διάσημος Afrojack

Γουάντα Νάρα: Παίρνει διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι – Το ανακοίνωσε με ηχητικό σε υπάλληλό της