Πώς το έλεγε ο George Clooney στη διαφήμιση γνωστού brand για καφέ; Τάδε, what else? Ε, νομίζουμε πως πρέπει κάποια στιγμή να το πει και να το γράψει κάποιος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ηλιάνα, what else? Αυτό βγαίνει αυθόρμητα από το στόμα μετά από κάθε της ανάρτηση στο Instagram, όπου φέτος το καλοκαίρι έχει δώσει ρεσιτάλ.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η σεζόν ανανέωσης που διανύει στα προσωπικά και τα επαγγελματικά της, το γεγονός δηλαδή πως αντιλαμβάνεται ότι είναι το πιο hot όνομα και πολυπόθητη, δεν ξέρουμε αν φταίει το ταξίδι των 2 μηνών στην Αμερική που της έδωσε άλλη ώθηση, η οποία φάνηκε και στη φωτογράφισή της στο 4ο τεύχος του Nitro, αλλά η Ηλιάνα έχει μια πολύ διαφορετική αύρα το τελευταίο διάστημα και πραγματικά ελπίζουμε το Love Island, μια τόσο ριψοκίνδυνη τηλεοπτική επιλογή, να μην της προκαλέσει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά.

Μέχρι τότε, υπάρχει δρόμος και θα υπάρξει και έντονη παραφιλολογία, οπότε τι άλλο μένει από το να θαυμάσει κανείς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ιδίως σε αναρτήσεις όπως αυτή που έκανε χθες. Εκεί τη βλέπουμε να μπαίνει σαν «βυθιζόμενη Αφροδίτη» στη θάλασσα, φορώντας ένα μπικίνι που το λες μικροσκοπικό και μάλλον πάλι υπερβολικός γίνεσαι, με τους κοιλιακούς της να εντυπωσιάζουν, με το μαύρισμα να είναι έντονο και με το χαμόγελο της στο φινάλε να αποτυπώνει την πονηρή πλευρά της Ηλιάνας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Εντυπωσιάζουν Έλενα Ράπτη και Μάρα Ζαχαρέα με τις φωτογραφίες τους με μπικίνι

Γιώργος Σαμπάνης: Θα κινηθεί δικαστικά κατά της Soula Glamorous – Τι συνέβη τελικά στη Σάμο με τη σύντροφό του;

Ξέρουμε που θα βρεις το φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας ενθουσίασε όλους