Δε φτάνει που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προκαλεί την καλώς εννοούμενη ζήλεια που βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο Λος Άντζελες και έχει γλυτώσει από το κρύο της Ελλάδας. Πρέπει να αφήνει άλαλους και τους διαδικτυακούς της ακόλουθους που βλέπουν τις αναρτήσεις της και δεν ξέρουν τι να πρωτοπούν από τον θαυμασμό. Κι όχι μόνο άσημοι σαν εσάς κι εμάς, αλλά και διάσημοι που την αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία.

Είτε μιλάμε για την Έλενα Χριστοπούλου που είναι μάνατζερ και φίλη της, είτε για μοντέλα που πέρασαν από το GNTM, είτε για πρόσωπα της σελεμπριτοκοινότητας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν άφησε πολλές επιλογές από τα ανοιχτά στόματα στη νέα της ανάρτηση. Η παρουσιάστρια του Style Me Up βρέθηκε στο Μάουι στη Χαβάη μαζί με τον φίλο της που έχει επισκεφθεί στο Λος Άντζελες, έκανε τις βουτιές της και δεν παρέλειψε να κάνει τις αναρτήσεις της.

Στις 4 φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η Ηλιάνα φοράει ένα πολύ αποκαλυπτικό και ελάχιστα «καλυπτικό» μπικίνι, ενώ ποζάρει με τρόπο που να φαίνονται σε κάθε τους σπιθαμή οι καμπύλες της. Σε σχετικό στόρι βέβαια, έκανε μια πιο αποκαλυπτική ανάρτηση, αλλά έβαλε ένα emoji ροδάκινο πάνω στα οπίσθια της για να οργιάζει μόνο η φαντασία.