Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Beverly Hills, απολαμβάνοντας ηρεμία και χαλάρωση και αποτυπώνοντας τις στιγμές της εκεί, στα social media.  Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Style Me Up, μεταξύ άλλων όμως, δέχθηκε και ένα αδικαιολόγητο ban από το Instagram, για shirtless φωτογραφίες της, χωρίς να φαίνεται τίποτα ομως.

Η ίδια, επέλεξε να τις αναρτήσει ξανά στο προφίλ της, αυτή τη φορά γράφοντας στη λεζάντα: «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς, what is wrong with a covered female body @instagram».

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα ακάλυπτα σημεία του σώματος της που απαγορεύσει το κοινωνικό δίκτυο, είναι καλυμμένα από εκείνη, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία εξ αυτών είναι με την πλάτη γυρισμένη στον φακό. Γενικά, δεν αντιβαίνει τους κανόνες της εφαρμογής, οπότε κυριολεκτικά κατέβηκαν χωρίς λόγο και αιτία.

Τελικά, το Instagram αποφάσισε να τις κρατήσει και να δεχθούν 35.000 likes. Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια στις βόλτες της στο Beverly Hills δείχνει ξανά τι θα πει στυλ. Σε μία εξ αυτών δε, το απογείωσε.

Συνδύασε το δερμάτινο μπουφάν με ένα τοπ σουτιέν, μαζί με σακάκι και λαχανί τσαντάκι. Και μπορεί σε ορισμένα μάτια να φαίνεται υπερβολική και ίσως κάπως προκλητικό, είναι όμως η επιτομή του στυλ. Και ναι, δεν γίνεται να το στηρίξουν όλες οι γυναίκες.