Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται στο 4ο τεύχος του Nitro, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα σε φωτογραφίες στο Instagram, που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από αυτές.

Φυσικά, το μοντέλο και η παρουσιάστρια έχει και τα σχόλια που της κάνουν ένα body shaming άνευ προηγούμενου, άσχετο που κανείς δεν φαίνεται να θέλει να το ανοίξει σαν θέμα συζήτησης.

Όπως και να ΄χει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει λόγο να δώσει αναφορά σε κανέναν. Αντ’αυτού ανεβάζει στιγμές από τη ζωή της, με τη πιο αξιοσημείωτη να είναι φυσικά το ταξίδι στη Χαβάη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν μια άλλη Brooke Shields

Με throwback φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι, η Παπαγεωργίου ποζάρει σε ένα μέρος που θυμίζει λίγο Γαλάζια Λίμνη κι εκείνη λίγο Brooke Shields, η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε τότε στην ταινία.

«Καλό μήνα να έχουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι #tb», έγραψε η Ηλίανα Παπαγεωργίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε πριν μερικούς μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου συνδύασε δουλειά και αναψυχή, ενώ φρόντισε να βγάλει αρκετές λήψεις του πανέμορφου τοπίου.

Η πρώην κριτής του GNTM πόζαρε στον φακό, όπως ξέρει πολύ καλά, με ένα μικροσκοπικό σέξι μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Shakira – Gerard Piqué: Η 20χρονη που φαίνεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου

Kim Kardashian – Σάλος με την τελευταία της δήλωση: «Και σκ@τά θα έτρωγα για να γίνω νεότερη»

Δικαίωση Johnny Depp: Η φράση μιας γυναίκας που τα λέει όλα – «Τον είχα καταδικάσει εξ αρχής, τώρα όμως βλέπω ότι ήταν λάθος»