Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του, αλλά και το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή και που στάθηκε αφορμή να κάνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στους ανθρώπους που είχε μέχρι τότε στη ζωή του.

Όσον αφορά το τροχαίο είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν τυχερός. Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που εκείνη την περίοδο το ένιωσα πολύ έντονα. Αφού συνειδητοποίησα πως τα χειρουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά, αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα κι ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου όπως τη θέλω εγώ».

Για την Αναστασία και τον γάμο τους, ο Ηλίας Βρεττός εξήγησε πως νιώθει πως είναι μαζί του για την ουσία του πράγματος, όχι για το λαμπερό περιτύλιγμα, ενώ σχολίασε το αν εκείνη έχει ανασφάλεια λόγω της δημοσιότητας.

«Πάντα μια γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε έναν άνδρα που είναι εκτεθειμένος στα φώτα, αλλά και στους πειρασμούς, αισθάνεται μια ανασφάλεια. Το θέμα είναι πώς την εκφράζει και κατά πόσο είσαι σε θέση εσύ να διαχειριστείς αυτόν τον τρόπο».

Επιπλέον, στη συνέχεια της συνέντευξης, είπε ο ίδιος δεν ζηλεύει καθόλου γενικά και ανέφερε πως μεγαλώνοντας έχει κατανοήσει πως όσο πιεστικός γίνεται, τόσο πιο πιθανό είναι να απιστήσει η σύντροφος του.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη αντίδραση της Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο της ήταν κάπως άβολη: «Δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα, τη δουλειά σας κάνετε»