Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της. Απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν στο Instagram. Ένας την ρώτησε αν βλέπει τη μητέρα της καθόλου, καθώς έχει πολύ καιρό να δημοσιεύσει κάτι μαζί της.

Εκείνη απάντησε πως η μητέρα της έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες. «Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», απάντησε η Ιωάννα Τούνη. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για την Βρισηίδα

Ακόμα, κάποιος ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη την ρώτησε και για την Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία ήταν κολλητές από την εποχή του My Style Rocks. Με καθόλου διαλλακτικό τόνο, τόνισε ότι δεν θα τα βρει ποτέ ξανά μαζί της.

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της. ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο».