Χώρισε ξανά η Ιωάννα Τούνη; Μάλλον ναι, από ότι φαίνεται, καθώς δεν ακολουθεί πια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο instagram, με τον οποίον είχαν μία πολυπροβεβλημένη σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Ή το ζευγάρι έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον ή παίχτηκε block από κάποιον από τους δύο.

Οι φήμες του χωρισμού έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες. Αφορμή στάθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο οποίο το ζευγάρι influencers έκαναν διακοπές χωριστά, κάτι που «φύτεψε» τον σπόρο σε πολλούς fans τους ότι μπορεί να υπάρχουν «μαύρα σύννεφα» στην σχέση τους.

Επίσης, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη προτίμησε να το περάσει με τους φίλους της στη Χαλκιδική ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε στο Λουτράκι.

Μάλιστα, εκτός από το unfollow, η 28χρονη influencer και επιχειρηματίας έσβησε αρκετές κοινές φωτογραφίες που είχαν, αφήνοντας μόνο δύο από αυτές στο προφίλ της.

Ταυτόχρονα, την έκανε και εκείνος unfollow, αφού εάν κάνει κανείς μία αναζήτηση στους ακόλουθούς του δεν θα βρει ανάμεσά τους το όνομά της -πρώην- συντρόφου του.

Ιωάννα Τούνη

Την παρατήρηση αυτή έκανε, φυσικά, η γνωστή «κουτσομπόλα» του Instagram, το troll profile «Soula Glamorous».

Τι μπορεί να έγινε μεταξύ τους ώστε να προβούν στην τόσο ακραία κίνηση του να διαγράψουν ο ένας τον άλλον από το instagram; Μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Τούνη δείχνει την πίσω όψη της ως απάντηση σε όσους τη σχολιάζουν – «Θα είστε πάντοτε πίσω μου»

Μύκονος: Nammos, SantAnna και Scorpios βρίσκονται στην 10άδα με τα πιο δημοφιλή beach clubs στο TikTok

Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του X-Factor – Η αγάπη για τη μουσική και το TikTok