Η Ιωάννα Τούνη που είναι αρκετά ενεργή στα social media μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της. Πολλές φορές μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την περίοδο της κύησης, βάζοντάς τους στο πρωτόγνωρο αυτό ταξίδι. Η αγαπημένη influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που φαίνεται να τρώει.

Παράλληλα ανέβασε και ένα poll ρωτώντας τις γυναίκες που την ακολουθούν αν είχαν περάσει το ίδιο την περίοδο της εγκυμοσύνης τους ή αν ήταν η καλύτερη φάση της ζωής τους.

Πριν από μερικές μέρες είχε μιλήσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα κακεντρεχή σχόλια που γίνονται γύρω την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη. «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”.

Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.