Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εγκυμοσύνη της και τα σχόλια που συνόδευσαν την ανάρτησή της, όταν ανακοίνωσε πως είναι τριών μηνών. Η ίδια σχολίασε με πικρία όταν οι followers της αναρωτιόντουσαν ποιανού είναι το παιδί που περιμένει, επειδή δεν είχε κάνει tag τον πατέρα στη δημοσίευση.

Όσον αφορά στο πλήθος σχολίων που δέχτηκε για τον πατέρα του παιδιού της, η ίδια απάντησε: «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”. Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα».

Όλες οι τηλεπερσόνες θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά όχι όταν αφορά στις εκπομπές τους

Μιλώντας για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του»