Τα 29α γενέθλιά της γιόρτασε η Ιωάννα Τούνη, που παρά την δύσκολη εγκυμοσύνη που διανύει, κατάφερε να κόψει τούρτα και να τα περάσει παρέα με τους φίλους της, όπως επιθυμούσε. Η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν μπορούσε να λείπει από το πάρτι. Μοιράστηκαν βίντεο από τα φετινά ξεχωριστά γενέθλια.

Η Ιωάννα Τούνη φόρεσε ένα φούξια μίνι φόρεμα, που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλιά. «Σαν να φούσκωσε λιγάκι», έγραψε στο story η Αλεξανδράκη. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι δεν έκρυβε την χαρά του και αντάλλαξαν φιλιά μπροστά στην κάμερα. Τα βλέμματα τράβηξε, επίσης, και η τεράστια τούρτα.

Ωστόσο, δεν είδαμε να γίνεται κάποιο gender reveal party, όπως είχαν μαρτυρήσει οι φίλες της, εκτός αν το ροζ φόρεμα κρύβει κάποιο μήνυμα. Η influencer πριν από το πάρτι των γενεθλίων της είχε ενημερώσει τους ακόλουθούς της για το φύλο του μωρού. «Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ μετά από μήνες, θα βγω για ποτό μετά από μήνες.

Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Αλλά θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο θα πάω και θα το ευχαριστηθώ. Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal. Αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι.

Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια, μόνο αυτή ξέρει, που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι. Τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι. Βλέπουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=hStBi94K2Fs&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Rita Ora: Παντρεύτηκε στα κρυφά με τον Taika Waititi;

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα για να νοσηλευτεί

«Το είχα καημό να παίξω έναν ρόλο ντυμένη»: Η Ελληνίδα ηθοποιός που έμοιαζε με Σουηδή και άφησε εποχή με την τόλμη της