Το όνομά του σάρωσε τις έξι εβδομάδες της δίκης. Έχουμε την εντύπωση ότι σε όλους τους χρήστες «έσκαγαν» βίντεο με τον Johnny Depp, ακόμα κι αν δεν είχαν ιδέα τι συμβαίνει. Έμαθαν στην πορεία από το TikTok, αυτό είναι σίγουρο.

Ο ηθοποιός, μετά τη νίκη του στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Amber Heard, να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, όπως ο ίδιος έγραψε μετά την ανακοίνωση των ενόρκων. Και φαίνεται πως σχεδιάζει να επιστρέψει δυναμικά και θριαμβευτικά, ακόμα και στα social media και δη στο TikTok.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχε λογαριασμό, ωστόσο μετά τον χαμό που έγινε για εκείνον στο κοινωνικό δίκτυο, ο Johnny Depp αποφάσισε να γίνει ένα κι εκείνος. Φυσικά, την είσοδό του την μυρίστηκαν οι θαυμαστές του, οι οποίοι είδαν το όνομά του με να επαληθευμένο προφίλ. Το βιογραφικό του γράφει «περιστασιακός θεατρίνος» και από τα πρώτα λεπτά είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 250.000 followers και πλέον αγγίζει τους 2 εκατομμύρια ακολούθους.

Johnny Depp

Να σημειωθεί επίσης πως το hashtag #JohnnyDepp έχει 33,5 δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα, τέσσερις φορές περισσότερο από το παγκόσμιο πληθυσμό. Το #JusticeforJohnnyDepp έχει 20,2 δισεκατομμύρια προβολές. Ένα περιπαικτικό hashtag που χρησιμοποιείται για να χλευάσει τη Χερντ, το #AmberTurd, έχει 4,3 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ το #JusticeforAmberHeard έχει μόλις 85,9 εκατομμύρια προβολές.

Johnny Depp: Θέλει να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη

Ο λόγος που ο ηθοποιός επέλεξε να γίνει μέλος στο TikTok, είναι γιατί τώρα που το όνομά του βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο, να το εκμεταλλευτεί σε όλους τους τομείς. Πηγή από το περιβάλλον του εξηγεί στην Post πως ο θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη και ελπίζει ότι η καριέρα του ως ηθοποιός θα αναζωογονηθεί στο μέλλον.

Επιπλέον, η πηγή εξήγησε πως ο Depp επικεντρώνεται στον εαυτό του και τη μουσική και απολαμβάνει το ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω του.

Johnny Depp: Άνοδος στις πωλήσεις του οίκου Dior

Μη βιάζεστε να σκεφτείτε πως δεν έχει καμία σχέση ο ηθοποιός με τον διάσημο οίκο. Μέχρι και αυτόν επηρέασε (θετικά) με το όνομά του. Η Dior, η οποία στάθηκε στο πλευρό του σταρ πριν από την ετυμηγορία, φέρεται να είδε ένα άλμα στις πωλήσεις του Sauvage, το άρωμα που προωθεί ο Depp. Οι θαυμαστές του το αγοράζουν, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους στον ηθοποιό, ανέφερε η Wall Street Journal την περασμένη εβδομάδα.

Φυσικά η Dior δεν δημοσιεύει τα νούμερα των πωλήσεών της, ωστόσο η η Journal ανέφερε ότι το άρωμα του είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις στα ανδρικά αρώματα.

«Γνωρίζει ότι η Dior, ειδικότερα, ήταν σταθερή και ακλόνητη στην υποστήριξή του και θα είναι πάντα ευγνώμων σε αυτούς και σε όλους όσους τον υποστήριξαν μέσω των πωλήσεων για λογαριασμό του», δήλωσε εκπρόσωπος του Ντεπ στην Journal. Στο TikTok, τα βίντεο με το hashtag #diorsauvage έχουν προβληθεί περί τις 350 εκατομμύρια φορές.

Με πληροφορίες από E!News

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Keanu Reeves: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κόκκινο χαλί – Τα κακεντρεχή σχόλια για την ηλικία της

Camille Vasquez: «Σφάζονται» στα πόδια της οι δικηγορικές εταιρείες στο Χόλιγουντ – Την θέλουν όλοι

Jennifer Lopez: «Ευχαριστώ όσους μου είπαν ψέμματα και με πλήγωσαν»