Ηθοποιός από το Dirty Dancing: Havana Nights κατήγγειλε πως ο Harvey Weinstein αυνανίστηκε πρόσωπό της, ενώ η βοηθός περιμένε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείου. Η γυναίκα που αναφέρεται ως Ashley M. ήταν τότε 22 ετών.

Όση ώρα διήρκησε η κατάθεσή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η ίδια έτρεμε και έκλαιγε με λυγμούς. Το συμβάν έγινε όταν ο Weinstein την επέλεξε από το καστ των χορευτριών που έκαναν γυρίσματα στο Πουέρτο Ρίκο το 2003 και απαίτησε να του κάνει γυμνό μασάζ.

Όπως είπε, ο κάποτε πανίσχυρος του Χόλιγουντ την πλησίασε καθώς ετοιμαζόταν να γυρίσει μια σκηνή σε αίθουσα χορού με άλλους χορευτές και την πήρε έξω για μια πριβέ συζήτηση. «Είπε ότι θα ήταν απλώς ένα γυμνό μασάζ και να μην ανησυχώ».

Η Ashley απέρριψε την πρότασή του και ανακουφίστηκε όταν έγινε το διάλειμμα για φαγητό, πιστεύοντας έτσι πως θα απεύφευγε οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε την περίμενε ένας άλλος Weinstein, πιο αυστηρός. Έγινε επιθετικός και της ζήτησε ήτησε να μπει στη λιμουζίνα με την βοηθό του.

Την κοίταξα με ένα βλέμμα σαν, “Μπορείς να με βοηθήσεις” με τα μάτια μου», είπε η Ashley. «Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε, “Μην ανησυχείς. Θα είμαι μαζί σου όλη την ώρα. Θέλει απλώς να μιλήσετε για πρότζεκτ”».

Παρόλο που την είχε κυριεύσει ο φόβος, μπήκε στην λιμουζίνα θεωρώντας πως η βοηθός θα την προστάτευε. Περίπου 15 λεπτά μετά, η λιμουζίνα σταμάτησε σε ένα ξενοδοχείο. «Φοβόμουν, αλλά ταυτόχρονα ένιωθα παρηγοριά που η βοηθός ήταν εκεί, αλλά αναρωτιόμουν τι συνέβαινε».

Harvey Weinstein

Dirty Dancing: Havana Nights

Διαβάστε ακόμη: Έχει χαθεί το μέτρο για τη Madonna: Ανέβασε τόπλες φωτογραφίες της στο Instagram – Πιο προκλητική από ποτέ

Προχώρησαν και οι τρεις στο εσωτερικό του ξενοδοχείου και εκεί συνειδητοποίησε πως την πήγαιναν σε ιδιωτικό δωμάτιο. «Ο Harvey άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα, μετά μπήκα εγώ», είπε κλαίγοντας με λυγμούς. «Και η βοηθός έκλεισε την πόρτα πίσω μας».

Όπως κατέθεσε, ο Weinstein την έσπρωξε στο κρεβάτι, της έβγαλε το μπλουζάκι και το σουτιέν και γδύθηκε κι αυτός. «Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είπα σταμάτα. Απλά θυμάμαι στο μυαλό μου να λέω: “Τι να κάνω;”. Ήξερα ότι ήταν απλά πολύ ογκώδης και η Μπόνι πιθανότατα ήταν εκεί έξω. Δεν ήξερα τι να κάνω».

Όπως εξήγησε, ο Weinstein που ήταν πιο σωματώδης από εκείνη κατάφερε να υπερισχύσει, την καβάλησε και της έπιασε το στήθος. ότι δεν μπορούσε να δει τα γεννητικά όργανα του, αλλά τον είδε να κάνει μια κίνηση καθώς αυνανιζόταν. Εκείνος της είπε πως «δεν πειράζει, δεν είναι ότι κάνουμε σεξ», και πρόσθεσε η ίδια πως: «Εκσπερμάτισε πάνω μου. στο στήθος μου και λίγο πήγε στο πρόσωπό μου».

Ούσα σε κατάσταση υστερίας, όπως εξήγησε, καθαρίστηκε και ντύθηκε προσθέτοντας ότι θυμάται να αισθάνεται «ευγνώμων» που δεν την βίασε. Όταν άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου, η βοηθός του στεκόταν ακριβώς απ’ έξω κρατώντας ένα πρόχειρο.

Οι τρεις τους μπήκαν στη λιμουζίνα και επέστρεψαν ξανά στα γυρίσματα. Όταν ρωτήθηκε από την αναπληρώτρια εισαγγελέα αν είπε σε κάποιον στο πλατό για την φερόμενη επίθεση, απάντησε όχι. «Ένιωσα ότι, εκείνη τη στιγμή, όλοι φοβόντουσαν για την καριέρα τους. Κανείς δεν με βοήθησε στο δείπνο. Γιατί να με βοηθήσουν τώρα;».

Υπενθυμίζεται πως ο Weinstein έχει δηλώσει αθώος για 11 κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που αφορούν τέσσερις γυναίκες.