Το «Red Table Talk» της Jada Pinkett Smith επέστρεψε για την πέμπτη σεζόν του και προφανώς δεν μπορούσε να μην επηρεαστεί από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. «Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένεια Smith έχει επικεντρωθεί στη θεραπεία», αναγράφεται στην αρχή του επεισοδίου, το οποίο κυκλοφόρησε στο Facebook Watch την Τετάρτη.

«Ορισμένες ανακαλύψεις από τη θεραπεία μας θα τις μοιραστούν όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε θα ακούγονται δυνατές, εμπνευσμένες και θεραπευτικές μαρτυρίες, όπως αυτή του εντυπωσιακού πρώτου μας καλεσμένου» κατέληξε η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα μαγνητοσκοπημένο κομμάτι με την Pinkett Smith, την κόρη της, Willow Smith, και τη μητέρα της, Adrienne Banfield Norris. Το επεισόδιο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε πριν από το χαστούκι στα Oscars και περιλάμβανε την καλεσμένη. Janelle Monáe.

Η εκπομπή δεν έκανε περαιτέρω αναφορά στην επίθεση του Will Smith, όταν ο Chris Rock σχολίασε την αλωπεκία της Jada, παρομοιάζοντάς την με την «GI Jane». Πάντως, η ίδια δεν έχει σχολιάσει το συμβάν που σόκαρε τα Oscars. Από τότε πολλοί έχουν επικρίνει τον σύζυγό της και διάφορα βίντεο από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν.

Σε ένα talk show, η 50χρονη ηθοποιός ομολογεί ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελε να παντρευτεί τον Will Smith. «Δεχόμουν τεράστια πίεση, ήμουν μια νέα ηθοποιός, ήμουν έγκυος και, ξέρετε, δεν ήξερα τι να κάνω» λέει. «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ». Ρίχνει την ευθύνη και στην 68χρονη μητέρα της, που είπε ότι την ζόρισε να παντρευτεί όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Smith, τον 23χρονο Jaden.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

A$AP Rocky: Συνελήφθη ο σύντροφος της Rihanna στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες

Kim Kardashian: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν φόραγε ποτέ εσώρουχα πριν τα SKIMS

Angelina Jolie: Μήνυσε με ψευδώνυμο το FBI για δίωξη εις βάρος του Brad Pitt