Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” λέει το γνωστό τσιτάτο και από όσο φαίνεται το ενστερνίζεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Jared Leto. Στο νέο του εξώφυλλο για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Men’s Health φωτογραφίζεται ενώ κρέμεται από έναν πελώριο βράχο, παρά το γεγονός πως μόλις δύο χρόνια πριν παρά λίγο να του κοπεί το σκοινί, ενώ έκανε ορειβασία.

Ο 50χρονος είναι φανατικός λάτρης της ορειβασίας, χόμπυ που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του. O ίδιος είχε μοιραστεί με τους ακολουθούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως τον Μάρτιο του 2020 έκανε ορειβασία στον τεράστιο βράχο Red Rock στη Νεβάδα των Η.Π.Α. όταν το σκοινί του άρχισε να κόβεται.

«Εκείνη την στιγμή δεν ένιωθα φόβο αλλά μία αποδοχή και μία θλίψη αυτού που ερχόταν. Τελικά, όμως, τα κατάφερα».

Jared Leto

H εντυπωσιακή φωτογραφία του Leto για το Men’s Health, όπου κρέμεται από τον τεράστιο βράχο.

Στην συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο στο Men’s Health, o ηθοποιός αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την σχεδόν μοιραία εμπειρία που είχε όταν το σκοινί άρχισε να κόβεται. «Θυμάμαι να είμαι ψύχραιμος αλλά να σκέφτομαι ‘όχι τώρα’». Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Jared Leto είναι γενικά ζεν και ζει αρκετά εκτός πραγματικότητας. Ποιος θα ξεχάσει ότι όταν ξεκίνησε η πανδημία, αυτός ήταν για 9 ημέρες σε ησυχαστήριο δίχως επαφή με τον έξω κόσμο και όταν επέστρεψε, έγραψε στο Twitter ότι δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί.

Εκτός από το εντυπωσιακό εξώφυλλο όπου κρέμεται από βράχο τεραστίου ύψους, ο Jared Leto φωτογραφίζεται και στο βαν του με τον εξοπλισμό της ορειβασίας, ενώ δείχνει σκεπτικός και ατάραχος. Μιλά επίσης για το πως αισθάνεται φτάνοντας την ηλικία των 50, για το πως είναι να είναι κανείς κομμάτι του Hollywood αλλά και για το πόσο αγαπά την φύση και θέλει να μένει μακρυά από την βοή της πόλης όταν δεν εργάζεται.

Ακόμη, στις φωτογραφίες φορά αποκλειστικά ρούχα από την νέα συλλογή της Gucci σε συνεργασία με το ορειβατικό brand The North Face, της οποίας είναι και brand ambassador.

Jared Leto

Πηγή φωτογραφίας: Men’s Health

Η συνέντευξη του Leto έγινε με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ηθοποιού στην επερχόμενη ταινία της Sony/Marvel “Morbius”, η οποία κάνει την πρεμιέρα της στην χώρα μας την 1η Απριλίου, μετά από 2 χρόνια αναβολών.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Beyonce: Θα ανοίξει την Τελετή των Oscar τραγουδώντας σε γήπεδο τένις;

Kylie Jenner: Το μετάνιωσε και δε θα βγάλει «Λύκο» τον γιο της

Η νέα «φωλιά» της Jennifer Lopez και του Ben Affleck: Θα αγοράσουν υπερπολυτελή έπαυλη 50 εκατ. δολαρίων