Ο Jason Derulo είχε μπλεξίματα με την αστυνομία στο Λας Βέγκας μετά από καβγά σε ξενοδοχείο. Ένας περαστικός έβγαλε βίντεο τον σταρ να κατεβαίνει από το ασανσέρ και να μπαίνει μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου ARIA. Όλα μέχρι στιγμής ακούγονται απολύτως φυσιολογικά σωστά;

Στη συνέχεια, το TMZ αναφέρει ότι δύο άνδρες φώναξαν στον Derulo και τον μπέρδεψαν με έναν άλλο καλλιτέχνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους άνδρες φώναξε: «Γεια σου, Usher! Άντε γαμήσου». Δεν είναι σαφές εάν ο άντρας ήξερε ότι ήταν ο Jason Derulo και απλώς ήθελε να τον νευριάσει ή νόμιζε ότι ήταν όντως ο Usher.

O Derulo εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στον «θαυμαστή» του, χώνοντάς του μπουνιές στο πρόσωπο. Φέρεται να χαστούκισε και τον άλλον άνδρα που ήταν μαζί. Έπεσαν στο έδαφος και τσακώθηκαν ενώ το προσωπικό ασφαλείας προσπάθησε να επέμβει.

Οι δύο άνδρες είχαν αίματα παντού, ωστόσο δεν χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Το TMZ αναφέρει ότι δεν ήθελαν να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον του Derulo, ωστόσο έχουν 12 μήνες για να ασκήσουν μήνυση εναντίον του, αν το θελήσουν. Ο Jason απομακρύνθηκε από το σημείο με χειροπέδες και έλαβε ειδοποίηση παραβίασης από την ARIA. Παρόλα αυτά δεν συνελήφθη.