Τις τελευταίες εβδομάδες ο Jason Momoa βρισκόταν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη, για τις ανάγκες γυρισμάτων για την 10η ταινία Fast & Furious, το Fast X, όπως τιτλοφορείται προσωρινά. Καθώς αυτή ήταν η πρώτη του φορά ως ηθοποιός στην ιταλική πρωτεύουσα, πέρασε αρκετό διάστημα επισκεπτόμενος τα αξιοθέατα. Βρέθηκε επομένως, μεταξύ άλλων, και στην Καπέλα Σιστίνα στο Βατικανό, για να θαυμάσει το φημισμένο δημιούργημα του Μικελάντζελο Μπουοναρότι.

Μαζί με μέλη του συνεργείου και των συναδέλφων του στις σκηνές που γύρισε στη Ρώμη, ο Jason Momoa βρέθηκε στο Βατικανό και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι σύνηθες. Για την ακρίβεια, οι επισκέπτες στην Σιστίνα δεν επιτρέπεται να βγάλουν φωτογραφίες για λόγους προστασίας του έργου. Για τον ηθοποιό δεν ίσχυσε αυτός ο κανόνας και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιοι από τους αρμόδιους προστασίας του έργου του έκαναν παρατήρηση ή αν πλήρωσε κάποιο πρόστιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Οι ακόλουθοι του πάντως, κατά βάση Ιταλοί, του…ψιλοεπιτέθηκαν στα σχόλια για αυτές τις φωτογραφίες και ο Momoa έσπευσε να επανορθώσει ζητώντας συγγνώμη με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Έτσι, ανάρτησε ένα βίντεο όπου κάνει γυμναστική τόπλες στο Instagram και απευθυνόμενος στα σχόλια είπε: «Είναι η τελευταία μου ημέρα στη Ρώμη και σας αγαπώ, όπως αγαπώ και την Ιταλία. Αν ποτέ θεωρήσατε πως έδειξα ασέβεια στον πολιτισμό σας, δεν είχα αυτό τον σκοπό. Οι άνθρωποι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Είχα τον απόλυτο σεβασμό προς το έργο και ζήτησα μάλιστα άδεια για αυτό που πίστευα ότι θα ήταν οκ. Δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω κάτι ασεβές προς την κουλτούρα κάποιου ανθρώπου. Γι΄αυτό αν το έκανα, ζητώ συγγνώμη».

Ο Jason Momoa εξήγησε πως είχε ξαναβρεθεί σε ηλικία 19-20 ετών στη Ρώμη και είχε ξαναδεί την Καπέλα Σιστίνα και είχε εντυπωσιαστεί, ώστε είχε ορκιστεί τότε στον εαυτό του πως θα επέστρεφε και θα έκανε δωρεά για τα έργα συντήρησης της. Μάλιστα, με τη δωρεά του εξασφάλισε μια θέση στα άδυτα και για τα μέλη του συνεργείου της ταινίας. «Αναμφίβολα πλήρωσα για να έχω αυτή την ιδιωτική στιγμή και έκανα μια μεγάλη δωρεά στην εκκλησία», συμπλήρωσε στο βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 3.5 εκατομμύρια προβολές στο προφίλ του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

 Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Lil Keed: Νεκρός ο ραπέρ σε ηλικία 24 ετών

Britney Spears: Απέβαλε ένα μήνα μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της – Η ανάρτηση της στο Instagram

Sophie Turner: Τα ψυχικά τραύματά της από τα γυρίσματα των βίαιων σκηνών του Game of Thrones, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη